Vinnaren till Ella’s Kitchen tävlingen

-I samarbete med Ella’s Kitchen Sweden-

Tusen tack till alla som var med och tävlade. Jag fick äran att utse en vinnare för den här tävlingen. Det var jättesvårt att bara välja EN vinnare dock, för att jag tycker verkligen att alla ni borde vinna. Det har tagit mig flera timmar att läsa och gå genom alla deltagare. Era fina bidrag här i bloggen och på Instagram har fått mig att le massor. Om jag fick bestämma vill jag såklart skicka ut priser till er alla! 

Vinnaren för Ella’s Kitchen är: Helena Eriksson
Hennes kreativa rim fick mig att le lite extra. Jag är den som är sämst på att rimma och blev superimponerad! Haha 🙂

Kära Ella’s Kitchen, hipp hipp hurra vad ni är bra!
Så glad att era produkter finns nästan överallt,
en småbarnsförälder kan alltid ta det kallt!
Ett smart koncept, så nyttigt, frsächt och gott.
Gulliga och smarta förpackningar, riktigt flott!
Så perfekt att kunna lita på att man gör rätt val,
funkar när man är på språng och när assan är skral.
Så smidigt att ta med på resa, i bilen och på utflykt.
(Erkänner att jag en och annan klämmis själv knyckt!)
Så många spännande kombinationer som alla är lika goda,
av ekologiska ingredienser och med omtanke de är gjorda.
Manar till att många nya smaker & sorter kunna testa,
Ella’s Kitchen – produkter som helt enket är de BÄSTA!
Vinner jag delar ja med mig till syster och väninna,
De håller med om att Ella’s Kichens det bästa som går att finna!

För er som inte vann denna gång. Jag har ett litet tips till er. Just nu pågår det en tävling på Ella’s Kitchen Instagram. De lägger upp tävlingar på deras konto hela tiden, se till att följa dem där för att hålla er uppdaterade om senaste tävlingar och massor roligheter.

-I samarbete med Ella’s Kitchen Sweden-

1 kommentar

  1. Grattis!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *