Atari 1 månad

Tänkt att det har gått en månad redan. Tiden går ofantligt fort i bebisbubblan. Lilla Atari har förändrats väldigt mycket på en sån kort tid. Både i utseendet, storleken och sättet. Atari är mer vaken nu än tidigare och älskar att titta på mig med sina stora mörkblåa ögon. Som om jag vore den mest intressanta personen i hela världen för honom. Mitt hjärta smälter varje gång våra ögon möts. Åh vad jag älskar min lilla son. Jag visste att jag skulle älska honom redan när han låg i magen men varje gång han är i min famn eller när jag tittar på honom blir jag alldeles tårögd av hur mycket kärlek jag kan ha för mitt barn.

Atari är jätteduktig på att lyfta huvudet när han ligger på magen. Redan vid två veckors ålder lyfte han upp huvudet helt själv från höger till väster eller tvärtom. Såg ni det i min instastory kanske? Nu har han blivit ännu duktigare och kan hålla upp huvudet ungefär en minut åt gången. Vi har lagt Atari på magen en stund om dagen sen dag ett, han har fått träna lite. Atari gillar att ligga på magen dessutom. Snart kommer han att lyfta huvudet som en pro och kan använda sina armar som stöd när han gör det.

Atari är jättestark. Vi får verkligen hålla i honom hårt när han sparkar i från sig, det finns en risk att vi kan tappa honom annars. Så stark är han! Vi tycker att det är superkul att Atari växer som en viking bebis, i dagsläge väger han närmare 6 kg. Det känns som att Atari blir tyngre och tyngre för varje dag. Det börjar blir ganska tungt i mina armar när jag ammar honom. Min bebis är så rund och go. 

4 kommentarer

  1. Åh så fin han är! <3

  2. Grattis!

  3. Såå fina bilder!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *