Zelda älskar Ella’s Kitchens fruit & oat bars

-I samarbete med Ella’s Kitchen Sweden

Har era minisar provat Ella’s Kitchens ekologiska frukt- och havre bars? De är supergoda och Zelda älskar dem. Ella’s bars är en stor favorit hos oss, vi tar alltid med dem som extra snacks till Zelda när vi är på resande fot eller på utflykt. De är också roliga att tugga på tycker Zelda. Speciellt när hennes tänder börjar kikar fram här och där. Eftersom konsistensen är så himla härliga. De är jättegoda, nyttiga och roliga att tugga på. Vilka barn gillar inte det liksom?

Kommer ni ihåg tävligen med Ella’s Kitchen? Jag hann inte utse vinnaren förra månaden på grund av att min hälsa har inte riktigt varit med mig under graviditeten. Jag kommer att utse vinnaren nu på lördag den 29 Juni. Passa på att vara med och tävla, ni som inte har gjort det! Ni kan vara med och tävla HÄR.

Kärlek från mig och familjen. 

-I samarbete med Ella’s Kitchen Sweden

2 kommentarer

  1. Så fin bild i förra inlägget på dig o barnen. Hoppas du får vila ut mer snart <3 Jag tänkte fråga dig om tips för någon som aldrig varit i Thailand. Ska åka dit med min pojkvän i januari. Vi funderar på att bo två veckor vid Kata Beach o en vecka i Khao Lak. Har du några tips på något vi måste göra, besöka, uppleva när vi är där? Eller tips i allmänt som är bra att veta när vi åker 🙂 KRAMAR <3

  2. Hälsan kommer alltid först ❤ Krama småttingarna från mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *