Amma, äta, byta blöjor, sova, repeat!

Älskade cybervänner, 

Nu börjar mina extra energikickar som jag hade under de första veckorna avta. Oavsett hur många gånger jag har vaknat på nätterna under de tre första veckorna orkade jag ändå dagen efter, som om jag var redo att springa en marathon. Det här fick jag också förra gången med Zelda. Vet inte om det är någon form av adrenalinkick eller om jag gick in på ”survival mode” efter förlossningen som gjorde mig till en robot.

Nu har fyra veckor gått sen Atari kom till världen och han vaknar lika ofta under natten fortfarande. Den här blogguppdateringen klockan tre på natten är resultatet av att jag inte kan somna om efter matning och blöjbyte på Atari, haha. Han äter jättemycket på dagarna också, ungefär varje timme! Jag känner mig vrrrrråååååål hungrig och törstig hela tiden. Tror att jag äter mer nu under amningen än under graviditeten faktiskt. Men jag njuter verkligen av maten när jag inte mår illa och kan i princip kan äta allt jag gillar, som ostron t.ex.

När vi besökte BVC med lilla Atari häromdan fick vi se att han har gått upp ETT KILO PÅ EN VECKA!!! WHAT? Hans viktkurva går spikrak upp just nu. Fast det är nog inte så konstigt med tanken på hur mycket han äter. Självklart är det kul att Atari är välmående och växer som en viking bebis men jag kan inte låta bli att känna mig lite orolig att det ska vara så här intensivt med amningen länge till. Samtidigt vet jag att det är bara en kort period så jag får hålla ut lite till. Snart kommer Atari att äta mellan längre intervaller. Förhoppningsvis, haha.

Om ni undrar hur det går och vad vi har för oss på dagarna så är det i princip mys med barnen, mata, leka, byta blöjor, äta och sova.Hehe.

Önskar er en underbar dag framför er fina ni  

7 kommentarer

  1. Själv stannar jag uppe på nätterna för att jag är en riktig nattuggla 😂 Det här väldigt sent just nu haha.

  2. Ja grabbar brukar äta en del 😂 De små liven brukar hålla en vaken på nätterna. Tur du kan ta en lur på dagen.

    Bilden e så underbar. Bebismys ❤

  3. Kommer du dela/berätta om förlossningen? :)) mys med bebisgos

  4. Haha min son var precis lika dan när han var bebis! Vi tänkte länge att han skulle bli en riktig liten knubbis om han fortsatte att gå upp så mycket i vikt men det stannade av efter ett tag så no worries 😂

    Kraaam ❤

  5. Det är en speciell tid i livet ❤ Min minsting är snart fyra månader och nu är det inte alls lika intensivt med amningen som det var i början, vilket är skönt. Jag var också vrålhungrig och törstig heeeela tiden första två månaderna haha! Önskar er en härlig helg ❤

  6. Kämpa på, Sov när bebis sover. Du får inte slarva med dig själv och din hälsa. Fast jag vet, samvetet mot det andra barnet gnager.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *