Vår midsommar

Underbara cybervänner, 

Har ni haft en fin midsommar? Hur firade ni högtiden? Hur var midsommarvädret hos er?

För oss har midsommarfirandet varit jättemysigt och lugnt. Solen sken hela dagen. Kunde ha varit regn annars. Som det typiska midsommarvädret. Vi grillade hos Bills mamma och promenerade från huset till ett ställe där folk i området brukar fira midsommar varje år. De hade dans runt midsommarstången och sångstund för barnen bl.a. Lilla Atari sov dock genom hela sin första midsommarfirandet och missade hela kalaset, som alltid. Han låg jättebra under skuggan i barnvagnen. Vi ville inte störa honom för ett familjefoto så han fick ett solofoto i år. Varför riskera att väcka en liten björn som sover? Hehe.

Lilla Atari sover så sött, jag kan inte förstå att han är TRE veckor gammal redan?! 

De åren som jag firar midsommar med mina föräldrar brukar mamma alltid göra midsommarkransar till mig och lillasyster. I år fick jag för första gången göra det till mina barn. Det känns så speciellt. Under tiden jag gjorde kransarna tänkte jag på min mamma jättemycket. Den lyckan som jag kände när jag skapade något till mina barn måste mamma känna detsamma. På samma sätt som mamma valde de finaste blommorna till våra kransar och skapade kransen med noggrannhet och försiktighet i hopp om att kransarna ska bli så fina som möjligt gjorde jag likadant. Jag kunde verkligen se mig själv i mamma.

Zelda, Atari och Baggiz fick varsin midsommarkrans. 

Hoppas att ni har haft en mysig midsommar och ha en fortsatt underbar helg finaste ni. Jag och min lilla familj önskar er en glad sommar! 

10 kommentarer

 1. Glad midsommar åt er!🎈🎉

 2. Ser ut som ni också hade en helt fantastisk midsommar. Här fira vi visserligen lugnt, men det var skönt på sitt sätt. kramiz<3

 3. Sötnosar ❤ Ni ser ut att haft det trevligt. Det var ju en regnfri midsommarafton för första gången på länge 😂 Tror allt regn damp ner dagen innan 😂

  Jag missade firandet som ligger ca 3-4 km bort men jag gick på fläder jakt istället. Blev sugen på flädersaft. Först hittade jag ett träd men det stod på en bostadsrätts förenings mark så de blev big no no… Men sen i skogsdungen intill hittade jag fläder så nu har jag nygjord flädersaft 😊
  Yammi!

  1. Åh, flädersaft är ju så gott. <3

   1. Japp 😊 Spanade på innergården där jag bor å de finns en betydligt större buske 😁 Bäst av allt e att vi får plocka för vår hyresvärd. Brukar plocka rönnbär, nypon å päron. Vi har ett gigantiskt stort päronträd på innergården. Fast i år blir de nog inga päron tyvärr.

 4. Älskar bilden när Baggiz är med 😄 Ni är för söta!! ❤️

 5. Åh, vilka härliga foton. Gillade också väldigt mycket bilden med Baggiz och hans mini krans. Och sista fotot med en skrattande Zelda! ❤🇸🇪💐

 6. Det jobbiga är när barnen blir äldre och vägrar använda det man har gjort åt dem. 😏

 7. HERREGUD vad han är lik Bill!!!! 🌸 Så häftigt att se, oftast brukar ju de asiatiska generna vinna (jobbar i fsk och sett många viking/ninjor)!

 8. Vad fina bilder. Var köper du dina fina klänningar. Stor kram.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *