Tillbaka på halvtid

Älskade cybervänner, 

Vad ni är fina idag. Ni är fina alla dagar såklart men idag är ni extra fina! 🙂 

Under den här veckan har jag som ett mål att börja gå tillbaka till jobbet lite grann, jag testar med att jobba på halvtid först.
Började dagen med att gå genom mitt överfulla mail, sedan tog jag kontakt med kollegorna. Mycket har fått vara på vilande när jag inte hade den fysiska samt mentala orken under de sista månaderna av graviditeten. Jag behövde vila sa doktorn och det var det jag gjorde också. Nu har jag tagit tiden och gjort ett grundschema som jag ska gå efter på dagarna för att kunna utföra mitt jobb, samtidigt vara flexibel så att jag kan ta hand om barnen och hushållet. Känns skönt att man är halvvägs tillbaka till det vanliga spåret, till den ordinarie vardagen igen. Hitta balansen i vardagen med barn, lagom med jobb och socialt liv.

Som jag berättade igår tog vi en promenad under dagen. Jag var för optimistisk att vi skulle kunna ta en längre promenad. Det var tänkt att vi skulle gå det promenadstråket längst efter vattnet som vi alltid tar. Från där i bor fram till en vik som en av våra favvocaféer ligger. Promenaden tar cirka 30-40 minuter. Jag trodde att det skulle gå bra om vi gick sakta. Men vi kom inte ens halvvägs, haha. Det började kännas lite väl för mycket i såret. Vi fick i alla fall varsin glass på vägen, det blev en lyckad promenad ändå.

Hur har helgen varit för er? När tar ni semester? 

8 kommentarer

 1. Hej vacker!
  Skönt att du börjar återhämta dig och använder sunt förnuft och inte stressar fram något 😊 Hur kommer det sig att ni inte har en duo vagn? 🙈 Vi köpte en med första barnet då vi tänkte på framtiden dock ångrar vi oss i efterhand då vi insåg att vår son kommer vara för stor för vagn när eventuellt syskon kommer så vi ska sälja den😂

  Kraaam ❤

 2. Min helg var lite upp och ner, lugn och skön när jag kunde chilla med nya säsongen av Handmaids tale på HBO och mindre lugn inför Jims första utlandsresa utan närstående men en grupp på 40 ungdomar och 6 vuxna till Assissi utanför Rom i Italien. Han har ju nyligen konfirmerat sig, och åker med den samma gruppen konfirmander.

  Dock fick vi veta igår att han har råkat ta nån annans bagage, och både jag och min lillasyster plus reseledaren har försökt att komma i kontakt med flygplatsen i Rom. De svarar ej i telefonen och efter 2 mejls noll respons. Helt otroligt!!

  Stackars min lilla-stora Jim får klara sig utan sina kläder och köpa nya kläder och hygienartiklar då. I tillägg måste han stå för kostnaden av att buda tillbaka resväskan med taxi i 3 h till hotellet i Rom där de lyckades jaga ifatt ägaren. Det kommer nog att kosta en större slant.

  Tur i oturen att de endast ska vara där i 4 dagar. Hem nu på torsdag redan! xD

  Nåja, det var min lilla kaotiska helg med alltför lite sömn och mycket oro över sonen.

  Kul att du har börjat bli mer aktiv i blogg och sociala medier igen. Vi har alla saknat dig och din förgyllande närvaro i våra liv.

  Stor kram ♡♡♡

 3. Hej fina du! Undrar bara ifall ni kommer köp syskonvagn? Väntar nämligen själv barn nu och min förstfödda kommer vara 18 mån när nästa komemr! Osäker på om man behöver syskon vagn ? Tacksam för svar! Kram!

 4. Semester får jag den dag jag har ett jobb igen. Försöker njuta så gott det går under stressig tillvaro. Ovissheten e hög just nu å jag bara drömmer att all stress bara kunde försvinna så man kan leva ett normalt liv i alla fall. Men jag kan nu i alla fall njuta av de små ögonblicken… ett barns glädje, en blomma som doftar osv. Det var omöjligt i en depression. Hjärnan stänger av allt. Sen fick jag träffa dig, Zelda å alla andra fina människor.

  Nu e jag på g i en tuffare fas. Ska tillbaka till en tuff arbetsmarknad å få jobb efter varit frånvarande i 9 år. Har ingen aning hur det ska gå till. Att gå från 0 till 100% kommer inte funka men jag får ingen möjlighet till övergång som man brukar få. Det skulle ta för mycket plats att skriva det här. Jag har fastnat mellan alla regler som finns å det värsta e att jag inte kan påverka ett enda av det som händer.

  Men kram å tack för ni finns. Det gör världen till en bättre plats att leva på ❤

 5. Hej foki! Vad är det du jobbar med? 🙂

 6. Var det inte ett tag som du började läsa någon kurs? Har för mig det. Hur gick det med den?

 7. Trevlig midsommar!

 8. Jag tog semester en helg mellan att jag lämnade in sista tentan och började läsa 2 sommarkurser i litteratur 😀 Jag fungerar inte utan att ha något konkret att göra och fick inget sommarjobb trots sökande både i Växjö där jag bor och i Stockholm där föräldrarna bor. Våldgästar föräldrarnas semester 1 vecka och följer med till Finland och ska vara utan internet 1 vecka så får nöja mig med att läsa alla Harry Potter böckerna inför ena kursen och Jane Eyre för den andra 🙂 Men ska bli skönt att äntligen ha tid att läsa skönlitteratur som omväxling!

  Hoppas allt går bra med barnen och ta inte ut dig för mycket!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *