Picknicksäsong

Glad söndag finaste ni! 

Vi har haft många fina sommardagar här i Stockholm på sistone. Jag vet att det var bara två och en halv vecka sen jag fick barn och inte borde ha bråttom med att utsätta min kropp för mycket. Kan erkänna att jag har varit otålig under första veckan efter förlossningen när jag såg hur fint väder det var ute. Jag ville ut på utflykt hela tiden så fort solen kikade fram. Bill fick påminna mig att jag har ett färskt sår som måste läka. Nu känns det härligt att jag äntligen kan ta mig runt utan att det ska göra jätteont (om jag är försiktig förstås).

Igår spenderade vi halva dagen nere vid vattnet. Vi hade picknick och sprang runt med Zelda på gräset. Det var första gången sen förlossningen som vi spenderade en längre tid ute. Mysigt! Lilla Ataris första picknick dessutom, dock sov han genom den och missade hela kalaset, haha.

Idag har vi lika fint väder här. Vi ska ta en längre promenad faktiskt och stanna till vid alla glasskiosker som vi passerar. Låter som en bra idé tycker jag.

Vad har ni för er? 

8 kommentarer

 1. Så mysigt ❤ Att få sitta i det gröna och helst utan skor bara för att få känna gräset under mina fötter e underbart. Jag e tyvärr hemma eftersom jag e förkyld.

  Kram!

  1. Åh, krya på dig! Hoppas att du blir frisk snart. Njut av det fina vädret underbara du!

   Kramar från mig och barnen <3

 2. Vad härligt! Jag har en fråga: hur uttalar ni Ataris namn? ”Attari” med kort a eller ”Ataari” med långt a?

  1. Intressant fråga! Det här är ganska lustigt. Beroende på vilka vi pratar med uttalar vi namnet Atari på olika sätt. Hemma säger vi Atari som det låter med svensk dialekt. Med våra japanska vänner säger vi ”Attari” som det låter på japanska. Med mina thailändska vänner säger jag ”Attali” och med våra utländska vänner uttalar vi namnet med amerikanska accent, haha.

   Kramar!

 3. Jag är sjuk och har en jobbig dag framför mig imoron. Men hoppas allt ordnar sig. Det är så vackert väder ute också så det försöker jag fokusera på istället än negativa saker.

  1. Krya på dig ❤

  2. Åh, krya på dig fina du <3 Hoppas att du mår bättre snart. Bra att fokusera på det positiva. Fortsätt så! 🙂

   Kramar massor från oss <3

 4. Schyssta pjuck flickan har.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *