Första promenad efter förlossningen?

Glad nationaldagen underbara ni! 

Vad ska ni hitta på idag? I skrivande stund tittar jag ut från balkongen och vill bara gå ut. Har velat göra det hela dagen igår men hade fortfarande ont och vågade inte riktigt göra det. Vet inte hur mycket jag kan utsätta kroppen för en promenad just nu men idag känner jag för att göra ett litet försök. Det är någon form av sportfiske vid hamnen nedanför oss och vi ska nog gå ner dit för att kolla läget. Andas friskluft, lyssna på havsvågorna, titta på fåglarna, vinka till turistbåtarna, äta glass under solskenet och hänga med familjen som också kommer att vara där. Åh vad jag älskar familjeaktiviteter på helgerna, högtider och helgdagar.

Vet ni? Jag känner mig så himla glad just nu. Den här glädjen med NOLL oro har jag inte känt av på jättelänge. Min kropp och själ är helt avslappnad och allting kommer att falla på plats, bit för bit. Härifrån kan det bara bli bättre och jag ska med mitt bästa humör ta igen det jag har missat. Vardagsglädjen och njutning som jag gick miste om i flera månader. Jag ska göra den här sommaren till den bästa sommaren! Jag ska fokusera på det jag älskar och tycker om. Jag ska lägga tiden på att hela och ta hand om mig själv. Jag ska skapa många fina minnen med vänner och familj. Nu ska jag må gott. 

Haha, anledningen till varför jag mår så här underbart kan också vara de goda hormonerna som har kickat in nu. Men jag njuter så länge det varar! 

Zelda säger: –YEEEY!

10 kommentarer

 1. Yesss Foki det är du värd😍🙌 ha en finfin dag hoppas ni alla mår bra!💖

 2. Linda Tenshi

  Låter som att du kommer få en härlig dag. 🙂 För mig och min man, så blir det att åka till Rosvik och hälsa på en vän som just köpt hus där. Det blir att äta nåt smarrigt osv. Är 23 C. här uppe idag och sol, riktigt härligt. Idag tänker jag trotsa min kroniska ångest, liksom utmana den och försöka höja mitt humör och ha trevligt trots jobbiga symtom i kroppen. Hormoner eller ej, så tycker jag att du har jättebra inställning. Låter så härligt att du känner dig lugn och är helt utan oro. Det är nåt jag jobbar på varje dag, men det kommer att komma.

  Njut och ha det bra! Kramelikram på er! <3

 3. Vad bra! Fint att läsa!! Hur mår du nu? Känns ryggen bättre?

 4. Skönt att se att allt börjar falla på plats så att du kan njuta av eran nya familjemedlem.
  Här är det varmt men med sköna svalkande vindat så har suttit vid sjön och läst en bok nu när myggen blåser bort. Nu är jag inne en stund och ska jobba lite då jag haft kroppen emot mig och inte har jobbat på många dagar.
  Sköt nu om dig och ge dig tid till återhämtning.

 5. Alltså du och Bill gör verkligen världens sötaste bebisar ❤️ Fy vilka gulliga barn ni har, blir alldeles varm i hjärtat. Stort grattis till er nya familjemedlem! ✨

 6. Njut! Jag själv å vovven e så slöa att vi knappt orkar ut. Hunden e slöare än jag insåg jag utom när jag öppnar matburken 😂

  Ibland saknar jag Stockholm å att ha nära till vattnet. Det finns ett naturreservat i närheten med en liten minisjö. Men idag e jag för trött.

  Ha en underbar nationaldag. ❤

 7. Hej hej foki! Grattis till bebisen o hoppas du får snabb återhämtning. Du gör rätt i att bara ta det som det kommdr ❤ å lilla Zelda såååå duktig. Ps. Vart är hennes tallrik ifrån?

  Massa kramar

 8. Vad underbart att läsa det här inlägget! Jag önskar dig världens bästa sommar <3

 9. Härlig inställning! Jag tror att du lär få en underbar sommar!

  Jag och Joe har faktiskt inte varit i Sverige på nationaldagen de senaste fem åren. Hade tänkt titta på något lokalt firande i år men nu är jag i Storbritannien igen. Ska på bröllop!

 10. Caroline

  Så godt å høre at du kjenner på hverdagsgleden og ingen uro! Håper virkelig at de harde tidene er tilbakelagt og at du får bare solskinn og glede framover! 💖Håper dere får en flott første sommer som familie på fem!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *