Vinn 10kg mat till dina allra minsta!

I samarbete med Ella’s Kitchen Sverige som fyller 10 år! 

Ella’s Kitchen Sverige fyller 10 år och vi vill fira det genom att tävla ut generösa mängder av ekologisk barnmat och mellanmål till era älskade minisar. Hur awesome är inte den här tävligen egentligen?! Är glad att jag fick hålla den här tävlingen för er. Jag vet att många av er med småbarn skulle uppskatta det. Ni behöver såklart inte ha egna barn för att få vara med att tävla. Ni kanske har syskonbarn eller någon ni känner som skulle uppskatta den här tävlingen. Vad är bättre än att ge bort nyttiga, ekologiska och mumsiga godsaker till era små?

TÄVLINGSREGLER: 
Kommentera nedan och skriv era varmaste gratulationer till Ella’s Kitchen Sverige som fyller 10 år och vad ni gillar mest med Ella’s Kitchen. Om ni vill lägga upp något kreativt, som en bild på era minisar med någon av Ella’s produkter i samband med era hälsningar på era sociala mediaplattformar, får ni också göra det. Eller om ni har något annat i era tankar. Glöm dock inte att skicka en länk/hänvisa till mig och @Ellaskitchensverige med hashtag: #ellaskitchensverige så att vi vet.

Ni som inte har egna sociala mediekanaler kan såklart bara kommentera här i bloggen! 🙂 

P.S. Glöm inte att följa @Ellaskitchensverige på Instagram och håll utkik efter liknande tävlingar som denna.

Grattis Ella’s Kitchen som fyller 10 år, hip hip hurra! 

I ett varmaste samarbete med Ella’s Kitchen

38 kommentarer

 1. Hej och stort grattis till Ellas Kitchen ! Vår bebis har precis fyllt 6 månader och vi har börjat sakta med maten. Dock är det jättemånga märken att välja på och det skulle vara jättekul att prova just Ellas kitchen. Vi har hört så gott om de. Det som är roligt att en av mina syskonbarn heter Ella, så vi skulle absolut dela maten med henne 😄🥰

 2. Maria Hammar

  Stort Grattis Ellas Kitchen Sverige 10 år,
  Tack för att ni finns och underlättar vardagen vår.

  Smidiga klämmisar i alla dess smaker,
  Vad gjorde man innan ni började lansera era fantastiska saker?

  Här hemma är fruktyoghurten en stor favorit när lilleman ska ut på tur,
  Får han den blir han garanterat inte sur.

  Det bästa med Ellas är att era produkter ekologiska är,
  Då vet vi föräldrar att våra skatter enbart får i sig bra mat, frukt och bär.

  Ellas produkter alla konkurrenter utan tvekan slår,
  Grattis på erat jubileums år!

 3. Wow, vilken tävling! Självklart vill vi vara med och gratulera Ellas Kitchen på 10-årsdagen, hurra hurra hurra!
  Båda mina tjejer älskar deras produkter, favoriterna är de goda snacksen och smakisarna med frukt/grönsaksblandning.
  Vi håller alla tummar och tår ♡

 4. Alexandra

  När min dotter var 1 år gammal matvägrade hon nästan allt och gick ner mycket i vikt. Vi fick göra utredningar men det hittades aldrig något fel på henne. Under denna period blev hon plötsligt magsjuk och eftersom hon var i så dåligt skick redan blev hon snabbt uttorkad och vi fick vara inlagda med dropp i fyra dygn. Min vackra lilla flicka kändes plötsligt så väldigt liten. Under dessa månader köpte vi oändliga mängder med klämmisar från Ellas kichen. Det var det enda som hade en chans att bli accepterat av lilltjejen. Hon har nu ett år senare fortfarande svårt med maten även om det är mycket bättre och hon går upp i vikt relativt väl. Så fort hon visar tendenser till matvägran igen fyller vi skafferiet med Ellas klämmisar.

  Jag vill med detta meddelande både gratulera och tacka Ellas kitchen för att de gör livet lättare för min dotter när hon har det jobbigt. ♡

 5. Stort Grattis Ellas Kitchen. Jag har anvant era produkter till min dotter sedan hennes forsta smakportion och ser fram emot att fa bjuda min systerson nar det ar dax for honom att smaka mat for forsta gangen. Drommen ar ju en lillasyster el bror till min dotter och da ar ni givna och ovardeliga i skotvaskan, pa picknicen, till badhuset eller min dotters favorit; plommon pouch till havegrynsgroten, Da min dotter foddes i England dar Ellas kitchen har hela utbudet sa hoppas jag att ni kommer at borja ta in de sma matladorna som fanns dar, med mat for lite storre barn da dessa var sa otroligt smidiga och snabba att varma pa nar det krisade i barnmagen. Stort tack for att ni gjort en ensamstande och matkrasen mammas vardag sa OTROLIGT mycket smidigare,

 6. Caroline

  Jag har tre små barn som alltid vaknar samtidigt och vrålar efter frukost. Det är så perfekt att ge en klämmis från Ella’s kitchen till min 11-månaders så kan hon äta den själv medan jag ordnar resten av frukosten. Tack Ella’s Kitchen för att ni räddar mina morgnar och grattis till 10 lyckade år!

 7. Älskar Ella’s, hade idéer om att göra min egna puree men bwahahahahahahaha, nej det gick inte alls.
  Ella’s gillas av alla i familjen!

 8. Hipp hipp hipp hurra hurra på att ni har funnits i 10 år. Jag blev mamma för första gången i jan, jag kan tänka mig att Ellas kitchen förgyller många föräldrar på språng eller ha kräsna barn. Har hört så bra saker om dom, så nu vill jag också testa. 😁Snart är lillen 4 mån då ska vi få testa smakportioner det ska bli kul.😁 Men ack så dyr barnmaten är speciellt nu innan ens bebis kan äta. 😱
  Kram❤

 9. Ett stort och rungande grattis till Ella’s som under de senaste 10 åren mättat våra små liv, kanske med ett och annat kiv.

  Kiv över vem som ska få det sista, för Ella’s är ju på allas lista.

  Listan över vad vi gillar att stoppa i magen, både på morgonen och under resten av dagen.

  Tack så mycket för allt vad ni ger, men nu måste jag bara återigen önska er..

  Grattis på 10-årsjubileet Ella’s!

  Varma Hälsningar från Melinda med 3 Ella’stokiga barn 🙂

 10. Har den äran Ella’s Kitchen som fyller 10 år!

  Klämmisarna är inte bara vår dotters favoriter utan även en stor favorit hos oss vuxna! Tror inte jag vinner då jag ser alla andra som kommenterat och berättat så fina och rörande historier, men vore SÅ fantastiskt att kunna vinna någonting som vi genuint ÄLSKAR, till den person som betyder mest för mig i hela världen – min dotter Kiana.

  Önskar er en fortsatt trevlig helg!
  Kram Sara

 11. Stort Grattis till Ellas Kitchen på 10-årsdagen!
  Det som jag gillar mest med Ellas Kitchen är att allt är ekologiskt, nyttigt och är smidiga lösningar i vardagen – som klämmisar eller goda krokar att plocka fram! Det är en djungel att vara förälder och vilja göra allt rätt (vilket såklart är omöjligt), och idag finns det tusen olika alternativ så det är skönt att ha ett varumärke man kan lita på erbjuder bra produkter och slippa fundera på ifall man gör rätt eller inte. Tack för en så varm och glad blogg också Foki!

 12. Malin storm

  Grattis Ella’s på 10 årsjubileumet! Min lilla Nisse älskar alla deras produkter och hans stora syster åt bara av deras. Bra utbud och bra priser 😀 Love it

 13. Grattis till Ella’s! Vi älskar både klämmisarna och puffarna här hemma. Senast igår räddade de en utflykt vi gjorde från att sluta i griniga barn och ledsna föräldrar. Dessutom är klämmisarna perfekta för stressade småbarnsföräldrar när man glömt ett mellanmål till sig själv. Snabbt, gott och ekologiskt 👌

 14. Grattis grattis Ellas Kitchen! Min dotter är snart 10månader och älskar älskar älskar hemlagad mat. Men de gångerna jag inte har med mig eller är iväg går alltid era klämmisar ned. Nyligen åkte vi tåg söderut i Sverige och då hade vi även påsar med ”puffar/krokar” med, även dem mycket populära. Om det är något som känns värt att ge till barn så är det era produkter, där inte endast frukt ingår utan även en blandning av frukt och grönt, som man dessutom vet är ekologisk!

 15. Ni har under dessa 10 år mättat många barn. Goda och nyttiga alternativ som passar alla små! Grattis Ellas kitchen till 10 år av förstaklassiga måltider och Mellanmål. Vi ser framemot många fler år! 🥳

 16. 🎀 HiPP HiPP HURRA, HiPP HiPP HURRA, för Ellas Kitchen idaaag !! 🎀
  Största och varmaste grattis till era 10år 💞!!

  Skulle vara härligt att få hem lite ekologiska matvaror till våra små som verkligen älskar aölt som har med ‘att äta’ att göra. Vi älskar att Ellas Kitchen är ekologiska, men tyvärr gör priset att vi inte alltid har råd att köpa med oss av dessa produkter. Om vi vann skulle vi definitivt dela med oss av dem till våra kottars kusiner 😄. Delad glädje, den bästa glädjen ju.

 17. Hurra Ellas kitschen på eran 10års dag! Har en dotter på 11 månader som älskar era klämmisar. Även en dotter på 10år som hellre väljer era fruktklämmisar istället för lördagsgodis

 18. GRATTIS ELLA’S KITCHEN! Vi älskar er här hemma. Vår äldsta som är 5 idag älskar fortfarande att äta Ella’s klämmis och vill alltid ha en också när lillasyster får sina mellanmål. <3

 19. Grattis Ella’s kitchen.
  Era klämmisar är det bästa som finns.
  Vi älskar er och hoppas att ni aldrig försvinn.

  Kärlek från familjen Jakobsson! <3

 20. Grattis Ellas Kitchen! Mina barn älskar er och föredrar alltid era klämmisar. I 10 år har ni funnits och vi hoppas att ni finns hos oss flera flera flera år till. På samma sätt som mina barn har god livskvalitet nu genom era produkter vill jag att mina barnbarn ska ha lika. Tack för att ni finns, vi älskar ekologisk!

 21. Hip hip hurraaaaa för Ella’s Kitchen. Må ni fortsätta vara det bästa märke när det kommer till barnmat. Mina barn älskar era klämmisar. Ni har självklart det bästa ekologiska utbudet när det kommer till barnmat.

 22. Jag har två barnbarn som skulle uppskatta dessa. Grattis Ella’s kitchen! Fortsätt köra ekologisk.

 23. Helena Eriksson

  Kära Ella’s Kitchen, hipp hipp hurra vad ni är bra!
  Så glad att era produkter finns nästan överallt,
  en småbarnsförälder kan alltid ta det kallt!
  Ett smart koncept, så nyttigt, frsächt och gott.
  Gulliga och smarta förpackningar, riktigt flott!
  Så perfekt att kunna lita på att man gör rätt val,
  funkar när man är på språng och när assan är skral.
  Så smidigt att ta med på resa, i bilen och på utflykt.
  (Erkänner att jag en och annan klämmis själv knyckt!)
  Så många spännande kombinationer som alla är lika goda,
  av ekologiska ingredienser och med omtanke de är gjorda.
  Manar till att många nya smaker & sorter kunna testa,
  Ella’s Kitchen – produkter som helt enket är de BÄSTA!
  Vinner jag delar ja med mig till syster och väninna,
  De håller med om att Ella’s Kichens det bästa som går att finna!

  Fäljer på insta såklart!

 24. Michelle

  Grattis Ella’s kitchen! Här hemma finns tre ellatokiga barn och vi är tacksamma över att era ekologiska alternativ finns nära tills hands i butikshyllan, både för mig och klåfingriga barn. Vi hoppas på att ni får fira många flera jubileumsår framöver!

 25. Stort grattis Ella’s kitchen!

  Jag älskar att de är ekologiska. Jag köper Ellas till bebisen men mina stora barn älskar dem också. Senast igår tog åttaåringen en fruktklämmis i smyg, jag såg det. Men jag kan inte säga något, de är supergoda.

 26. Vilken underbar tävling! Självklart vill vi vara med och gratta underbara Ella’s Kitchen på deras jubileum.
  🌷Hipp Hipp Hurra för Ella’s! 🌷
  Dottern älskar allt från klämmisarna till ”chipsen” som hon kallar puffarna. Även fast hon i nuläget är två år så föredrar hon en gullig påse med majskrokar av något slag från Ella’s (finns så många smarriga att välja mellan!) framför vanliga chips varje fredagsmys 😋

 27. Grattis Ella’s Kitchen! Tack för att ni finns. Våra barn älskar er och vi skulle bli superglada om vi vinner!

  Kärlek från 4 barnsmamma. 💕

 28. Hurra för Ella’s kitchen! Stort Grattis! 🎈🎉
  Det skulle vara en dröm att vinna er ekologiska mat till vår älskade bebis!
  Håller tummarna! Vår bebis ska börja med smakportioner nu så vore en fantastisk start med Ella’s kitchen! 😀

 29. Annika S

  Stort grattis till Ellas kitchen 🎉🎈Båda mina barn har ätit flera av era produkter och älskar dem. Som mamma är jag glad att era produkter finns. Det var varit toppen att ha en klämmis i skötväskan, bilen, jackfickan, hemma osv för att snabbt stilla hungern och vinna lite tid med ett gnälligt barn. Älskar era snacks som är ett perfekt sätt att mysa tillsammans med barnen, ett prefekt alternativ till chips! Extra plus att det är ekologiskt!

 30. Grattis till Ellas kitchen! Min bebis är beroende av era fruktklämpåsar och även han skickar ett stort grattis! Det var synd jag inte fotade honom för några veckor sen när vi skulle köpa Ellas fruktpåsar i affären. Vi har varit lite för snälla med smakportionerna och bjudit på frukt, vilket ledde till att han började rata maten och ville bara ha Ellas fruktpåsar. Så vi fick ta bort dem ett tag. Men när vi skulle resa söderöver för att hälsa på min sida av släkten gick vi förbi barnmatshyllan för att köpa med god färdkost åt honom. Även han måste ju känna att det är semester tänkte vi. Samt tänkte vi att det är kul för mormor och co qtt få fjäska in sig rejält. Han satt och studsade och tjoade i babyskyddet när han såg att vi stoppade ner fruktpåsarna i korgen. Behöver jag nämna att han var väldigt nöjd med resans färdkost?

 31. Ett rungande grattis till Ella’s Kitchen! De senaste två veckorna har ni betytt mer för mig och min familj än någonsin. Med en 4-åring som spenderat två långa och sena kvällar på akuten för magont och aptitlöshet och en 1-åring hemma som kräver sitt är ni just nu GULD värda (vilket ni alltid är men extra extra mycket just precis dessa dagar). Nu när den sjuke lille 4-åringen så smått har börjat äta igen väljer han era klämmisar före alla andras och all annan mat. Att få se honom äta igen känns så OTROLIGT fantastiskt. Och 1-åringens personliga favorit är och har länge varit era majssnacks vilka också de har varit extra användbara denna vecka för att distrahera henne när storebror har behövt vila. Som sagt – alltid guld värda, men extra extra extra mycket just precis nu. Tack för allt ni gör och stort grattis! 🎈❤

 32. Stort grattis på er 10 årsdag Ella’s Kitchen! Så glad för er att ni lyckats och är så stora som ni är idag. Hoppas ni fortsätter lyckas och blir stötte och större.
  Helt ärligt så har vi faktiskt inte smakat er ännu för prisklassen är något högre för oss här hemma .. väldigt trist att erkänna :(.
  Det hade varit så himla roligt att få vinna och ge vår ettåring lite av Ella’s Kitchen 🙏🏼❤️
  Grattis till er ännu en gång 🎀

 33. Stort grattis Ella’s Kitchen! Bra varor behövs till knoddarna. Jag har inga barn själv men syskonbarn som skulle uppskatta smarrig mat 😊
  De små liven måste äta raketbränsle för de växer så fort.

 34. Grattis Ella’s Kitchen på er 10 årsdag! Önskar er all lycka i fortsättningen och bara blir större och bättre 😍🙏🏼
  Hade varit så kul om vi fick vinna så får lilla 1åring får testa ännu mer utav era godheter ❤️🌸

 35. Har inga egna barn alls men syskonbarnen skulle säkert gilla 😉

 36. Grattis Ellas kitchen! 🙂
  Min dotter Nora som är 15 månader älskar Ellas kitchen. Med tanke på att hon haft så himla svårt att äta har lättnaden varit att Ellas kitchen produkterna fungerat och varit det enda som dugit många gånger vilket varit guld värt :). Både mamma och dotter älskar färgerna på produkterna också, man blir glad när man handlar dom. Gillar också att det är lite större portioner i jämförelse med andra märken nu när småttisarna växer så behöver dom ju lite mer 🙂

 37. Happy birthday Ellas kitchen, 10 år har gått och jag önskar att det blir generationer till!
  Jag tänkte tävla åt min syster som nyligen blivit ensamstående åt två härliga prinsessor på 4 och 1 år!

  Jag skulle nog kalla mig för deras extra pappa.

  Båda tjejerna älskar era produkter och kan äta en påse majspuffar var per dag. Era klämmisar räddade 1 åringens inskolning på dagis då de skapade trygghet o påminde om hemmet när hon blev ledsen på dagiset.

  Jag har själv inga barn så allt skulle gå till mina syster i hennes ungar och det skulle underlätta hennes ekonomi en aning <3

  Lyckoönskningar till er!

 38. Hipp hipp hurra för Ellas kitchen!😍 Klämmisarna är så smidiga när man är på resande fot eller när man lagar mat o barnens magar kurrar❤️ Jag skulle vilja ge min son Hjalmar 10kg gottgott från Ellas kitchen för att han är så stark, från att vart död 3 gånger innan han ens var 12 timmar gammal till att klara sig helt utan men från hans fruktansvärda start i livet, min älskade lilla krigare❤️Han föddes under svår skulderdystoci. Grattis till lilla Atari!❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *