Enkelt och snabbt påsk-snacks

Jag älskar alla högtider och tycker att det är jätteroligt att dekorera hemmet samt göra roliga maträtter och bakelser i samband med högtiderna. Jag har alltid älskat det och tycker att det är extra kul nu när jag har barn.

Nu när jag är höggravid kan inte jag stå i köket så länge p.g.a. bäckensmärta. Jag fick komma på något som går snabbt att göra. Ni som har ont om tid eller inte vill göra för avancerade påsk-snacks till barnen eller till er själva har jag ett recept till er!
Snacks som är enkelt göra och roligt att titta på! 

INGREDIENSER:
Choklad, Salta pinnar, Choklad- eller Godisägg.

3 kommentarer

  1. Så fint ? håller med…. fira allt som går. Krama familjen från mig ❤?

    1. Kramar så mycket tillbaka från oss ? Ha en underbar påsk fina du ???

  2. Påminner mig lite om Pocky när man gör så med pinnar. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *