Ataris namnsdag

Älskade cybervänner, 

Nu är vi tillbaka i Stockholm! Vi kom hem igår. Flygresan har gått superbra den här gången med. Vilken tur! Hoppas att det alltid går så här bra alla gånger. Nu kommer jag inte att flyga på ett tag för att det närmar min förlossning nu och jag känner att det tär lite extra på min kropp när jag är på resande fot i dagsläge. Men jag ville umgås med min familj innan mamma åker till Thailand nu på måndag. Alla kommer att vara i utlandet och pappa uppe i fjällvärlden när Atari anländer.
Jag fick min akupunktur dagen innan jag reste förra veckan vilket var awesome för att jag hade inte lika mycket smärta då. Dock har jag inte fått mer behandlingar sen dess och känner hur min rygg håller på att döda mig just nu. Jag kan knappt gå. Varje steg gör så himla ont, kan inte vrida eller vända på mig. Måste alltid vara stel som en pinne typ. Skönt att jag ska få min behandling idag! Yey! 🙂

Kan ni förstå att Atari snart är här? Så overklig att vi ska ha en till och Ataris rörelser i magen har blivit såååå stora. Han rör sig som en alien i magen, haha. Lite häftigt att man till och med kan se rörelserna genom tröjan. Min mage har blivit så stor och fin på kort tid eftersom jag har fått behålla lite av maten.

Igår var det förresten Ataris namnsdag! Bill pratade med sin mamma på telefonen igår och hon påminde oss att det var Ataris namnsdag. Så kul att de har börjat räkna in utländska namn i namnsdagskalendern här i Sverige. När jag gick på lågstadiet fick vi varje morgon läsa upp veckodag, datum, år och vem det är som har namnsdag. Jag kommer ihåg att mitt namn var aldrig med medan jag fick gratulera mina klasskamrater alla läsåren.

Vad har ni för planer i helgen? Själv räknar jag minutrarna till min behandling just nu. Det är det enda som jag kan fokusera på. Sen blir det att ta det lugnt och mysa med familjen. Kan inte göra så mycket just nu än att bara ta det lugnt.

Jag önskar er alla underbara cybervänner en magisk fredag. Njut av helgen och jag håller er uppdaterad om det skulle hända något. Kramar massor från mig och barnen. 

12 kommentarer

 1. Hur är det med baggiz?

 2. Så skönt att läsa att du får lite hjälp med värken och att ni alla verkar må bra. Här är det soligt och härligt, njuter av vårat nya hus och att sitta och titta ur över sjön när jag jobbar. Den har redan sköljt och har sett folk som är ute och fiskar. Så misstänker att det blir vad maken gör i helgen. Själv ska jag nog försöka sy lite en stund, vi har fortfarande ganska rörigt i källaren där jag har min ateljé men får ta på skygglapparna när jag går in. Ha nu en underbar helg med de dina.

 3. Hur mår baggiz? ?

 4. Detsamma fina du. ❤

 5. Alexandra

  Hej hur mår du? Vad händer, varför ekar bloggen så tom? Kram

 6. Det verkar som att Zelda får ljusa ögon och mörkt hår då hennes ögonfärg inte har ändrats. Så häftigt och ovanligt! Är Zeldas ögon blå eller vad är det för färg?

 7. Hur mår du Foki?

 8. Vad hände? Du bloggarinte lika mycket mera.

 9. Hoppas att du och familjen mår bra, blir som många lite orolig.
  Ville bara önska dig och de dina en Glad Påsk.

 10. När du varken bloggar eller instagrammar så börjar man bli orolig. Jag hoppas allt är väl med er <3

 11. Glad Påsk Foki! Inte kul när man inte mår bra, hoppas du mår bättre när han ploppat ut, men helst innan dess 🙂 Bra att du fokuserar så mycket du kan på måendet o lägger resten åt sidan, för tror det är det du gör <3 Kram

 12. Sött.
  I Irak kallar man Tvspel för ”Atari” hihi 🙂
  Säkert har man tagit namnet från nåt annat språk för det är inte arabiskt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *