Prioriterar hälsan & familjen

Godmorgon älskade ni, 

Glad fredag på er! Vad veckorna har gått fort. Håller inte ni med?!

Hemma hos oss vaknar vi klockan 6 varje morgon. Jag brukar ligga kvar i sängen mellan 5-10 minuter till, för att göra mina höftövningar innan jag hoppar upp ur sängen. Under tiden kliver Bill upp med Zelda och pottar henne. Sedan gör han frukost till Zelda. Jag ansluter frukoststunden med familjen vid matbordet när jag är klar med övningarna. Vilket mysigt sätt att starta dagen med en liten familje-frukostsamling. Åh, vi har så många stunder i vår vardag som gör mig lycklig.
Jag kan se framför mig hur Zelda och Atari sitter vid köksön på morgonen och väntar på sina pannkakor som jag håller på att steka åt dem, haha. Är det bara jag som tycker att sånt är mysigt?

Nu när det närmar sig förlossningen gör min rygg mer ont för varje dag som går. Därför går jag på behandlingar och träffar min sjukgymnast flera gånger i veckan. Jag känner av att mitt humör har en stor koppling till smärtan och hur jag mår fysiskt. Därför måste jag ta hand om min hälsa i första hand för att jag ska få resten av vardagen att gå ihop.
Jag vet att jag har varit frånvarande här i bloggen. Som jag sa tidigare har jag såååå mycket att berätta och prata med er om men många dagar får jag inte tid över till övriga saker som socialt liv med vänner eller med er cybervänner. För att jag måste hinna med min rehabilitering och behandling. Resten av tiden som jag har kvar går till familjen. Men vi har mycket att catcha upp sen minsann!

Jag är bara glad och tacksam att ni fortsätter att höra av er och håller kontakt genom att kommentera här i bloggen. Världens bästa cybervänner har jag. 

Nu ska jag göra mig klar, Amanda (Zeldas faster) kommer hit vilken minut som helst. Vid 11 tiden ska jag till min sjukgymnast igen, sedan kommer svärmor förbi med lunch efter jobbet. Vad händer hos er idag? 

10 kommentarer

 1. Ta det lungt och du hinner ennu blogga i många många år så ingen bråska☺tänk på dig själv och din familj nu i första hand! Stora vårkramar!❤❤

 2. Ta hand om dig. Vi finns alltid här för dig och väntar tålmodigt! Hoppas att allt går bra och att behandlingarna hjälper.

  Förresten, hur är det med Baggiz?

 3. Det gör du rätt i!

 4. Men så söt lilla pupp e. ❤ kram från mig.

  Ta de lugnt. Vi finns här å tittar in för att skriva lite till dig så du vet att vi tänker på dig.

  Smärta e hemskt men jag har en hög smärt tröskel. Ofta klarar man starka smärttoppar bättre än den jobbiga vardags smärtan. Den tär på psyket. Men snart e du i mål ? Jag längtar så efter att få se lilla Atari ?

  Fin vision du har om att du lagar pannkakor å barnen tittar på… hos min familj e de mera…. ungarna jagar varandra, tappar ut sylten å skriker efter pannkakor. Lillen drar i syrrans brallor för han vill bli buren. ??? Den brutala verkligheten med 3 barn ???

  Vad jag själv har gjort? Varit hos psykologen, städat å nu däckat i soffan ?

  Var rädd om dig å krama familjen från mig ❤

 5. Hälsan och familjen kommer alltid först! Ta hand om dig Foki <3
  Vi går på babysim imorgon, resten av helgen är oplanerad så vi ska ta det lugnt och mysa!

 6. Åååh, vad jag gillade din lilla framtida familjen vision om pannkakor till dina två barn. Zelda & Står i ♡♡♡

  Hälsan först såklart, jag förstod med en gång att du hade haft fullt upp med dig och familjen, då jag kikade in här varje kväll och ingen ny update om ditt liv.

  Om inte du mår bra först, hur ska du då kunna orka med att dela med dig av allt roligt, positivt eller ens om nåt kanske inte alltför positivt..när du inte känner dig helt tipp topp? Och jag tror du är lite som mig där, jag ogillar starkt att gnälla till folk om nåt är dåligt. Och om du inte har nåt gott att säga, varför ens säga nåt eller hur? ;P

  Anyways, min kära mammi kom hem idag efter 3 månader i Zürich(hennes mamma och 7 syskon bor nämligen där)åh vad vi har saknat henne och hennes goda vietnamesiska mat, hehe

  Jag, min lillasyster Thuy åt middag på vår lokala restaurang för att fira hennes hemkomst. Mysigt var det! Ska fortsätta träffa och umgås mer med henne på söndag, efter söndagsmässan(vi är katoliker :P)

  Sov så gott, bästa Foki! Ta väl hand om dig, gumman, längtar sååå tills Glacial flaskan släpps snart också och april på måndag vilket betyder närmar sig med stormsteg sista säsongen av GoT. Bästa serien som visats. Den här ju allt.

  Kraaam ♡♡♡

 7. Ta hand om dig så bäst du kan. <3

 8. Heja dig, nu är det inte långt kvar. ?Jag tycker du gör helt rätt som lägger fokuset på det mest värdefulla du har – din familj. Men jag ser också fram emot att läsa mer av dina inlägg med tankar om smått och stort sedan när allt lugnat ner sig. Kram!

 9. Lycka till på förlossningen Foki <3 Ser fram emot att få se det lilla tillskottet till er fina familj 🙂

 10. Oj så söt!
  Kämpa på, nu är det inte långt kvar innan ni får träffa er nya lilla skatt 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *