Gladaste fredagsnyheten!

-I samarbete med GLACIAL Bottle-

Alltså wow! Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har inte alls förväntat mig att många av er skulle visa så mycket intresse för mina Foki X GlACIAL flaskor. Jag fick glädjetårar när de uppdaterade mig om hur många av er det var som har visat intresse. Den här kollektionen har jag verkligen sett jättemycket framemot under en lång tid. Så kul att ni gillar flaskorna. Som ni vet har dem här flaskorna ett gott ändamål. Tillsammans kan vi byta våra ohållbara vardagsvanor. En av vanorna är överkonsumtion av plast. Att vi kan ersätta plastflaskor med något som är mer hållbart. Även om det inte känns ”mycket” så är det bättre att göra något än inget. Men tillsammans har vi faktiskt en stor påverkan! 

Det är inte bara miljötänket bakom GLACIAL flaskor. Förutom den snygga designen så är funktionen väldigt imponerande. Jag har med mina flaskor överallt just p.g.a. att dem har ett stort syfte i min vardag som underlättar en hel del för mig som måste dricka vatten hela tiden men framförallt till lilla Zelda som behöver sin mat i rätt temperatur. Flaskan håller 24 timmar kallt och 12 timmar varmt. 

Det finns fortfarande lite flaskor kvar som ni kan anmäla intresse på. Vi kommer att släppa en privat köplänk till er mina cybervänner som har anmält intresse först, 3 dagar innan den officiella lanseringen.

Ni kan förmäla er till min Limited Edition kollektion HÄR. Lilla flaskan kostar 299:-, stora flaskan kostar 399:-. Men köper ni den stora flaskan får ni den lilla flaskan av mig gratis. Tack för att ni gör skillnad. 

För varje flaska som säljs går 10kr till WWF!

-I samarbete med GLACIAL Bottle-

19 kommentarer

 1. ♡♡♡

 2. Superkul ? tyvärr räckte inte mina pengar till en beställning efter alla bakslag. Man kan inte ha tur jämt. Men jag blir glad att dina flaskor går åt.

  Kram!

 3. Jättebra ska kolla in dom. Du är bäst.

 4. Kommer du ha q&a igen ? 🙂

 5. En annan Monica

  Hej Foki! Jag har precis köpt din flaska! Min dotter ska få den mindre också, kan inte vänta till jag får dem! Ha en bra söndag!

 6. Väntar på länken fortfarande ?

  1. En annan Monica

   Jag hade inte fått länken heller men gick in på deras fb sida och hittade det, här är den https://www.glacialbottle.com/sv/product/bubble-fizz-400ml/

   1. Tack Monika! Jag fick inte heller länken (kanske fastnade den bara i spamfiltret?). Men yay! Nu har jag beställt!

 7. Karolina

  Har beställt 2 paket nu. För hela familjen som blev 3 för några dagar sen. Så nu har man bebismys ?❤

 8. Jag köpte precis flaskan! Ser fram emot att få hem dem, och att få den lilla på köpet.. gillar verkligen färgerna i designen! 🙂 Kram

 9. Har precis klickat hem ❤

 10. Har beställt nu ? ser fram emot att få se dem irl och testa dem ?

 11. Hej världens bästa & finaste Foki! ❤️

  Hoppas att allt är bra med dig, fina Zelda, Bill och lilla bebisen i magen? Med mig är det okej, mycket stress nu i skolan inom med jag tar studenten om lite mer än 2 månader. Tiden rusar verkligen iväg.

  Jag diggar dina fina flaskor och jag hade gärna gjort min insats och köpt en men har tyvärr inte pengar just nu och har inte råd i övrigt. Annars hade jag hjälpt till genom att köpa en. Det vet du! Love you ❤️

 12. Är allting bra?

 13. Jag har nog redan höjt min nya termos till skyarna. Men jag bara måste tillägga att den lilla (250ml?) passar precis i kaffemaskinen på jobbet, nu dricker jag bara te men tar vattnet därifrån (och ehm.. Ibland varm choklad). Alltså jag är såååå lycklig över denna! Tack för att du hjälpte mig få upp ögonen för dem Foki! <3

 14. Suuperfina ? Jag har redan köpt från Galcial tidigare så kan inte motivera att köpa dessa också för miljön/plånboken. Men verkligen superfina och de jag redan har använder jag ofta ?

  Jag måste även fråga, jag minns att ni körde tygblöjor på Zelda. Ni tycker inte det är så krångligt? För vi körde engångs i 4-5 mån för sambon inte ville ha tygisar från början. Sen köpte jag det ändå och vi upplever att det är enklare, luktar mindre från hinken, rumpan är bättre och vi pottar lillan mer. Tänker på att de som aldrig använt tygisar verkar tycka det är krångligare medan vi tycker det är enklare. Känns även så bättre för miljön och ekonomin. Sen är de såå fina! Tänker på er som gillar tv-spel så hittade jag specialsydda med Mario och pacman, blev hur glad som helst!

  Hoppas allt är bra med er ???

 15. Skulle inte du kunna ha ett samarbete med babymocs? Supersöta bebisskor, pengar går till välgörenhet – OCH DE ÄR VEGANSKA! Sen utöver det så har de en unicorn modell – så med andra ord så foki det kan bli ? https://babymocs.com/products/unicorn-light-blue

  Handlat 2 par skor där och ett samarbete med dig och dem skulle ju vara helt fantastiskt ? är en svensk mamma som startat det rätt nyligen.

 16. Man undrar ju varför du inte har bloggat på en vecka.

  1. hon skrev väl i ett annat inlägg att hon inte mår så bra under graviditeten och behöver fokusera på annat?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *