Sunny sunday

Gladaste hej älskade cybervänner 

Har ni haft en bra helg? Igår gjorde vi en liten utflykt till Nyckelvikens herrgård med lilla Zelda. Hon tyckte att det var så himla kul med alla barn som lekte och sprang runt där. Det är alltid mycket barnfamiljer på Nickelviken under helgerna när det är härligt väder ute. Supermysig stämning! 

Skönt att Zelda mår bra nu i alla fall, vår lilla vardag kan äntligen återgå till det normala igen. Dock känner jag att vi har mer fullt upp här hemma med Zelda än tidigare. Zelda har som sagt börjat lära sig att gå så hon ramlar och slår sig en hel del. Det är inga stora skador som tur är. I början tyckte Zelda att det var lite läskigt när hon ramlade, nu gråter hon inte när hon ramlar och lärt sig att hantera henne fall mycket bättre än tidigare. Zeldas rörelser kan fortfarande vara ganska oförutsägbara så vi måste ha koll på henne nu i början.

I skrivande stund sitter jag på soffan och kollar på när Zelda leker. Tidigare idag har jag varit iväg och gjort första delen av plåtningen för Le Mini Macaron på Åhlens där produkterna säljs. Nästa vecka ska vi fortsätta med kampanjplåtningen i studion. Ska bli superkul att se hela resultatet sen! 🙂

Vad har ni gjort idag? Har jag missat något roligt som har hänt i era liv? Berätta! 

8 kommentarer

 1. Barn tar mycket tid. Du kommer märka det när Atari kommer. Man får ingen tid över alls. Då får du nog bestämma någon dag i veckan som du uppdaterar bloggen om du ens hinner blogga. I det läget e man glad om man ens hinner duscha å kamma håret (hälsar min syster) ?

  Händer inte så mycket roligt just nu. Mest bakslag. Kan man ta semester från sig själv? ?? Försöker drömma vidare om bra framtid men det ser inte ljust ut alls. Får spela dataspel istället å sluta tänka så mycket.

  Kram! ❤

 2. Det var persiskt nyår förra veckan så mamma och jag åkte in till Skansenexperten kväll när det var fritt inträde för festligheter inför nyåret. 😀
  Annars har det inte hänt särskilt mycket – men den här helgen ska vi försöka hålla ett baby shower för min brorsa och hans fru. 🙂

  1. Lol, hur blev ”Skansen en kväll” till ”Skansenexperten” i min mobil?? xD

   1. Monica

    Dagens teknik. ?

    Låter som du har haft fullt ös ?

   2. Ibland behöver man lite kul emellan allt stillsamt. ^^

 3. Din grå jacka är otroligt fin ! Vart är den ifrån? <3
  Kram Bim

 4. Vad pekar du på på den sista bilden? Du ser helt överlycklig ut men jag ser fasiken inte vad det är du pekar på ?

 5. Jag har precis börjat jobba efter föräldraledigheten. Det är roligt att träffa kollegorna igen, men jag saknar min dotter så mycket! Min man är däremot överlycklig att det är hans tur att vara hemma nu, så jag vet att de har det bra därhemma när jag jobbar 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *