Feber och frossa

Glad fredag älskade cybervänner, 

Zelda har haft feber och frossa hela veckan. Idag ser det ut som att hon mår lite bättre för att hon lekte lite grann nu på morgonen. Nu sover hon igen.
Igår fick vi avvakta för att se om Zelda skulle få feber. Hon var varm men ingen feber, som tur var! Annars hade vi behövt åka in med henne för att vården sa det till oss.

Zelda har varit trött och slö mestadels i samband med feber. Hon åt ingenting och sa bara –aj aj aj aj när hon försökte svälja mat, sen spydde hon bara upp allt. Men vätska fick hon i sig. Igår kväll började hon äntligen äta vanlig mat igen så det var skönt att se.

Det är inte kul när Zelda är sjuk. Men jag kan erkänna att det har varit väldigt mysigt att kramas med Zelda hela tiden för att hon vill vara i min famn 24/7 när hon är sjuk. Zelda kröp alltid upp i min famn, la huvudet på bröstet mitt och sa -mamma. Det är bara mamma som duger när Zelda är som ängsligast.

Jag och Bill har haft massvis med mysiga stunder med Zelda. Igår läste vi godnattsagor för Zelda tills vi somnade, det var nog första gången någonsin som vi somnade till godnattsagor tillsammans. Annars brukar sagostunderna sluta med att Zelda vill ”hjälpa till” att bläddra i böckerna. Zelda låg mellan oss, kramade om sin pappas arm och tittade upp på boken medan han läste. Jag kommenterade till berättelserna i bakgrunden för att lägga till lite spänning, hahaha. Det var så himla mysigt, jag kände mig så lycklig i den stunden. Vårt liv med Zelda är så underbart. Så så så så många gånger som jag kände tacksamhet p.g.a henne.

Jag och hela familjen önskar er en underbar fredag! Kärlek till er alla! 

7 kommentarer

  1. Åh det låter inte alls kul! Hoppas hon blir frisk snart och att ni får en trevlig helg! <3

  2. Krya på er ❤

  3. Så fina ni är! Hoppas hon mår bättre snart! <3 har du något tips om plats att bo på i thailand när man aldrig varit där innan? Som inte ska vara superdyrt heller. Behöver lite tips. Störta fokus för oss är fina stränder o att hotellet ska vara nära stranden 🙂 kram!

  4. Åh, jag känner med dig. Min yngsta lilla älskling hade sin 3-dagarsfeber (fast i 4 dagar) i veckan och det är alltid så jobbigt att se de små må så dåligt.

    Hoppas Zelda mår bättre snart! Kram

  5. Så skönt att hon börjar må bättre <3 Min lilla hade nyligen feber till och från i en vecka vilket visade sig vara öroninflammation. Vad dum jag kände mig som inte fattade det tidigare 🙁 Hon fick antibiotika och blev snabbt frisk som tur var.

  6. Om febern går upp och ner under några dagar så sök vård. Det kan då vara lunginflammation.

  7. Krya på dig Zelda 🌸

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *