Zelda kan inte sluta gå!

Älskade cybervänner, 

Jag och min lilla familj vill önska er en fortsatt underbar helg. Vi har haft en riktig myshelg här hemma. Jag och Bill har lekt med Zelda hela dagarna, vi har haft ”stanna inne” väder i Stockholm under helgen. Sen har vi motiverat Zelda att våga gå själv. Vi ser att hon har balansen när hon knappt håller i oss men hon har inte haft så mycket självförtroende och behövde oss som trygghet när hon går. När hon väl går själv, vågade hon bara ta några steg i taget.
Jag och Bill satt på varsin sida av rummet, vi hejade på Zelda att gå mot oss. Nu idag har hon börjat gå själv ett par meter, typ tvärs över rummet! Hon kan svänga också. Ibland springer hon! OMG! Vad händer?! Bebisar kan verkligen snappa up saker och ting väldigt fort när de väl kommer igång. Nu kan Zelda inte sluta gå och vilken lycka när hon insåg att hon kunde gå själv. Hon skrattade så högt och tjöt av lycka. Jag och Bill sa till varandra: -Oh oh, nu kommer Zelda att börja ramla och slå sig ännu mer. Haha. 

Åh, Jag älskar verkligen sådana här familjedagar. Njuter varenda sekund av tillvaron.
Nu blir det middag! Vad ska ni äta ikväll? 

3 kommentarer

  1. SNIglar

  2. Så härligt och vad kul att hon börjar gå! 😀

  3. Gullunge. Cybermoster e stolt ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *