10 veckor kvar!

Bill var iväg och handlade tidigare idag. Han kom hem med blommor och mina favvosnacks. Jag var lite sur på honom ett tag för att han inte ville gå ut med soporna som jag bad om, haha. Allt är förlåtet nu.

Kom på att det är cirka 10 veckor kvar tills lilla Atari är här! (Han kan såklart komma tidigare eller senare) Alltså vah?! Den här graviditeten har bara swishat förbi med raketens fart känns det som. Nu börjar jag få lite panik på något sätt. Jag har inte ens boa/nesta än! Det var även mycket svårare än vad vi trodde med att hitta boende i det här området som vi bor i nu. Fanns två tillfällen som vi såg potentiella boende som vi ville ha, rätt storlek och prisklass men de försvann så snabbt innan vi ens hinner gå på visning. Vi vill bo kvar i det här området, vi trivs så himla bra här. Sedan är det bra kommunikationer med kollektivtrafik som vi lätt kan ta oss var vi vill utan att behöva äga en bil.

Vi har bestämt oss att behålla Bills lägenhet som vi bor i nu. Jag ska skaffa oss en större lägenhet och hyr ut den här under tiden. Hoppas att vi hittar något som känns rätt snart och inte tar något hastigt. Att flytta är ju så himla stort projekt i sig! 🙂 

5 kommentarer

 1. Åh måste berätta, i natt drömde jag att du fick reda på att du egentligen väntade tvillingar?! Hur sjukt hade inte det varit att få reda på i vecka 30…?? Drömmar kan vara så konstiga.
  Kram!

 2. Jag vill bara tacka för att produkterna vi fick på läsarträffen. Har använt hårdprodukterna varje gång jag tvättat håret och IDAG tog första flaskan slut!! Älskar dom! <3
  Massa kramar!

 3. Att hitta sitt drömboende är inte lätt. Jag och Joe kämpade verkligen med vårt hus. I vårt fall var vi också tidspressade eftersom vi bodde i en studentlägenhet som behövde sägas upp. Mitt råd är att byta till ett tillfälligt boende tills du hittar drömmen. Det är givetvis mycket svårare när man har barn men det är så viktigt att en bostadsinvestering inte blir fel.
  Vi väntade in i det sista och hade nästan tänkt skriva på avtal för hyresrätt men så dök drömhuset upp. Jag tog till och med tjänstledigt för att titta på det. Vi krigade in i det sista i budgivningen men vi är så nöjda nu!

  Sen kan jag även tillägga att jag tycker att ett hem kan göra mycket. I början fanns det ett område vi tyckte om mycket men sen kom drömhuset fram på andra sidan staden. Jag trivs mycket mer med ett drömhus i ett område jag inte hade tänkt mig från början jämfört med ett mindre bra ställe på en attraktivare plats. Livet är oförutsägbart helt enkelt!

 4. Tios! Vänta inte med att gå på visning. Kolla på alla mäklares sidor på lägenheter där det står kommande eller läge + ( personer som vill flytta men inte har bråttom eller hittat något nytt än) Maila lika mäklare och säg vad ni är ute efter. Att vänta på att lägenheter i ett specifikt område ska komma ut på hemnet och gå till visning.. funkar inte. Lycka till! Och kul med namnet Atari!

 5. Alltid svårt med att hitta rätt bostad. Ni gör rätt i som väntar. Just nu e bostäderna dyra. Även hyresrätter tyvärr. Ännu svårare om man varit eller är sjukskriven. Då krävs de att man har a-kassa i 6 månader. Drygt. Alla måste ju bo någonstans.

  Brukar säga att när man har möjlighet att välja så passa på för en dag så har man inte det. ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *