Pre-launching GLACIAL X Foki

I samarbete med GLACIAL Bottle

Jag är med i reklamfilmen nedan, hehe. ↓

OMG!!! Vilken underbar start på helgen. Nu har vi satt lanseringsdatum för mina GLACIAL x Foki flaskor. Det pirrar i hela magen just nu, den här lanseringen är så efterlängtat för mig. Försäljningen av mina Limited Edition flaskor startar den 3:e April 2019. Eftersom det är Limited Edition vill jag att ni mina älskade läsare ska ha förhandstur på flaskorna innan det tar slut. Allt ni behöver göra är att signa upp er HÄR, ingen förskottsbetalning krävs. Tre dagar innan den officiella lanseringen kommer ni att få en köplänk till flaskan på era mail. Ni får även en specialkampanj av mig om ni köper den stora flaskan (400ml) får ni den lilla (260ml) på köpet. 
 Kärlek till er! 

I samarbete med GLACIAL Bottle

12 kommentarer

 1. Yay 😊😍 skrev upp mig direkt nu, vill inte missa dem 😊

  1. ÅH! Vad glad jag blir!! <3
   Underbara du! Massor kärlek!

 2. Signade mig på redan på insta 😍😍😍 Sååå härlig färg kombo

  1. Åh, vad kul! <3
   Tack snälla, det betyder så mycket för mig! Den här kollektionen har jag sett så mycket framemot.

   Kramar så mycket från mig och familjen. Hoppas att du mår bra! <3

 3. ❤💙

  1. <3 <3 <3 <3

 4. Ja det här har du väntat på länge 😊

  1. Verkligen! Wiiihii! Är så lycklig. Hoppas att du mår bra fina Monica! Att solen skiner hos dig, har här det varit regn hela helgen 😛 <3

   Kramar från mig och lilla Zelda!

   1. Mår bättre nu å kämpar på. På g hem från ett snöigt Uppsala efter ett besök på ackis idag. Fick möjlighet att träffa en vän oxå som jag inte träffat på länge. 😊

    Hoppas jag åtminstone kan beställa den lilla flaskan. Vet om några dagar. Älskar färgen. Så fin 😊

 5. Underbart, man mår så bra när sådana här produkter säljs!!!! Jättesnygg, kommer sälja som smör 😁

  1. Jag håller tummarna! <3
   Den här kollektionen har jag sett framemot så mycket och betyder massor för mig. När jag vet att vi gör skillnad.

   Kramar massor! <3

 6. Signade upp mig nu 🙂
  Vad kommer den stora att kosta?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *