1 års vaccin

Finaste ni, 

Mår ni bra? Jag vet inte varför, men efter kalaset kände jag mig ganska tom när jag vaknade dagen efter. Vi har liksom planerat det här kalaset under en lång tid. Helt plötsligt var kalaset över efter tre timmar, haha. Men vi är superglada att vi fick till kalaset såsom vi hade tänkt oss! Det var supertrevligt att ha våra familjer och vänner samlade. Synd att jag inte hann prata med alla ordentligt när det blir ett sånt stort kalas, men allas närvaro förgyllde verkligen vår dag. En dag som vi aldrig kommer att glömma.
Jag har gjort mycket under planeringsfasen och la upp visioner inför kalaset, Bill tog över ansvaret på kalasdagen och familjen hjälptes åt att sätta ihop dekorationerna på plats. Vi är jättetacksamma att vi var så många som hjälpes åt. Utan hjälp skulle vi aldrig hinna få ihop kalaset innan gästerna anländer.

Zelda fick sina 1 års vacciner dagen efter kalaset. Nu blir det inte lika ofta som vi kommer att besöka BVC, lilla bebisen håller på att bli stor! Sen har jag varit till sjukgymnasten i början av veckan och fick min akupunkturbehandling. Den ger verkligen effekt mot min smärta desto mer behandlingar jag får och jag är så himla glad över det. Även om behandlingen inte hjälper mot smärtan mer än 1-2 dagar för mig. För vissa kan det vara mer effektivt. Dock har jag fortfarande ont från höften, rumpan och ner till låren. Men hellre hälften av smärtan än den smärtan som jag har fått stå ut med tidigare.

Nu försöker jag hinna ikapp allting som jag inte hann med under tidigare veckorna. Jag hinner inte blogga så mycket trots att jag har mycket att säga och berätta för er. Men jag kommer in och läser era kommentarer dagligen. Ni gör mig så glad! Varje gång jag försöker sätta mig ner i lugn och ro för att svara er är  är så mycket annat som tar fokus. Men ni ska veta att jag tänker på er, tack snälla för att ni ger mig och min familj så mycket glädje. 

Önskar er en underbar dag, 

2 kommentarer

  1. Tack själv för all glädje din familj sprider. ♥️

  2. Ni verkar som en helt underbar familj älskar att läsa om er vardag 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *