Zelda 12 månader

Solstrålar! 

Åh, tänkt att Zelda redan är 1 år!  ETT ÅR! …WHAT?!
Ett åringen Zelda kan se vanliga animerade filmer med oss nu. Hennes första film som vi såg med henne var Madagaskar, hon levde verkligen in i storyn och skrattade högt många gånger när det var roligt. Vi skrattade när Zelda skrattade. Vi satte på filmen bara på skoj först, trodde inte att hon skulle uppfatta den. Tydligen gjorde hon det! Nu har vi sett alla Madagaskar-filmer med Zelda, haha.
Zelda har bara två nedre tänder och en övre tand är på väg! Trots att hon har så få tänder så är hon jätteduktig på att tugga samt hantera mat- och fruktbitarna.
Zelda tog sina allra första steg helt utan stöd några dagar innan hennes 1-års dag. Hon har inte vågat släppa taget helt än, vill fortfarande hålla oss i fingret som trygghet. Även om vi känner att hon knappt håller i oss. Men lite då och då släpper hon taget. Zelda är verkligen den försiktiga. Men hon får ta den takten hon känner sig bekväm med såklart. Mitt i allt gör hon saker när man minst anar det.
Zelda älskar andra barn, hon blir jätteglad när hon ser dem. Nu är vi med henne på allmänna lekplatser oftare. Hon finner jättemycket glädje av att leka och se andra barn. Oavsett ålder. Har dock inte testat öppna förskola än! Det måste vi göra.

Mammas lilla älskling, 

4 kommentarer

  1. Så roligt att få följa er och Zeldas utveckling. Väntar vårt första barn och älskar att kunna få tips och råd via din blogg. Undrar dock om du skulle kunna göra ett inlägg med hur det har funkat med era tygblöjor? Vad som har varit bra/mindre bra etc. Och om ni fortfarande använder till Zelda?
    Vill själva använda tygblöjor och läser mycket om det men är ju en hel djungel där ute. 😅
    Tack för en underbar blogg som jag fått glädjen att följa i flera år nu! 🌸🌿🌟💗

  2. Finaste Zelda! 😍 Hoppas ni alla hade en fantastisk dag tillsammans! 😍

    Kraaam från oss ❤

  3. När kommer du att berätta mer om kalaset??

  4. Så sjukt att jag har följt din blogg sedan du gick på gymnasiet och nu har du en dotter på ett år och snart en son…!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *