Zeldas 1 års outfit

Godmorgon älskade cybervänner, 

Vid den här tidpunkten för ett år sedan låg jag i förlossningsrummet med värkar. Jag vilade i sängen medan Bill sov i fåtöljen bredvid. Trötta men förväntansfulla var vi, vi längtade så mycket efter att träffa vår lilla dotter. Åh, jag kommer fortfarande ihåg hela vår förlossningsupplevelse som om det vore igår. Vilken lycka och glädje vi har fått leva med varje dag sen Zelda kom till oss. Hela vårt liv förändrades. Från den dagen Zelda kom och nu ett år senare har tiden gått blixt snabbt.

Idag ska vi fira vår lilla tjej! Jag har lite blandade känslor faktiskt. Är glad att vi ska fira Zelda tillsammans med vänner och familj men har lite ångest att hon redan är ett år! Tiden har gått ofantligt fort. Även om vi har varit med Zelda i varje minut och sekund så känns det ändå att vi knappt har hunnit med allt. Tack för att ni har följt vår lilla resa med Zelda. 

Jag och familjen önskar er alla en mega-kärleksfull dag! 

Zeldas födelsedags-outfit ↓ 🙂

17 kommentarer

 1. Grattis till lilla Zelda! Hoppas ni får en underbar dag!😊

 2. Oj vad tiden går fort! Tänk att hon redan är ett år! Grattis Zelda❤💐🎈🎉

 3. Grattis!

 4. Grattis till lilla Zelda! 😊🎁🎈🎉

 5. Stora tjejen 🥰 stort grattis Zelda 😘

 6. Stort Grattis finaste Zelda på din 1 årsdag! 🎉🎉❤ Hoppas ni får en fantastiskt fin dag tillsammans! 😍

  Bamsekramar från mig och min lilla skrutt! ❤

 7. Åh så fin outfit till Zelda<3 Stort grattis på födelsedagen till Zelda. kramiz<3

 8. Grattis Zelda! 🎉😍 Jag hoppas du kommer berätta och visa en massa bilder efteråt! Hade varit kul att se hur kalaset och namngivningen blev.

 9. Grattis Zelda! Och till dig och Bill som firar ett år som föräldrar! Tiden går verkligen fort!
  Kramar

 10. Grattis Zelda! Jättefina kläder och skorna.

 11. Jättesöt ! Grattis till Zelda <3
  Kram Bim

 12. Grattis till er lilla tjej! Njut av varje sekund.
  Skulle göra vad som helst för att få tillbaka mina söner o min dotterson i mitt liv. (De är kvarhållna i Nordafrika av sina pappor sedan 2 år.)
  Ha en underbar dag!

 13. Hoppas ni får en mysig dag! Så fint du gjort det!

 14. Aaaw, gulligaste outfit jag har sett nånsin, mini MK-ballerinas också, hehe.

  Stort grattis till Zelda på sin allra första födelsedag! Njut av hela dagen och kväll/natten, Jag hann redan få en sneak peek på din FB(dina vänner som har taggar dig) på hur fint ni har fixat Unicorn temat, så häftigt och jag är så mäktigt imponerad. Kan bara föreställa mig hur roligt alla barnen måste ha haft det! Stor kram till dig och familjen ♡♡♡

 15. Väldigt söt utstyrsel! Stort grattis till lilla (stora) Zelda! Hoppas att ni har en fantastisk dag! Såg lite klipp från kalaset och det såg magiskt ut!

 16. Grattis Zelda! 😁👏🎈🎉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *