Mina tigerränder är en cool accessoar

Även om mina tigerränder inte alltid syns i bilder om jag inte tar närbilder eller zoomar in så finns dem alltid där. Jag är superstolt över mina tigerränder! Jag har dem på magen, mina lår och ben. Jag tyckte att det var lite lustigt när folk frågar mig om råd hur jag på ”bästa sättet kan dölja hudbristningar” när jag har badkläder. Mitt svar är: -Så länge du tycker att badkläderna är bekväma så. Hur ränderna syns när du har badkläder på dig spelar ingen roll. Ser tigerränderna som en cool accessoar istället.

Jag förstår inte varför man inte kan neutraliserar det här. Att alla kan ha celluliter, hudbristningar, födelsemärken, ärr o.s.v. Varför kommer det upp frågor fortfarande om hur man ska dölja eller blir av med det som är så naturlig? Det är kanske värt för mig att nämna det här igen, Att man är fin och ska känna sig fin med sin kropp oavsett tigeränder, celluliter eller ej. Jag vill egentligen låta bli att skriva om det här igen om det inte vore så att jag fick frågan om hur jag ska ”dölja” mina tigerränder. Alltså, rocka din kropp precis som den är säger jag bara! Du som läser det här är vackrast i världen! 

10 kommentarer

 1. Så fint skrivet och så otroligt viktigt!
  Du är så vacker!

 2. Minns så väl min mammas hudbristningar på magen och jag älskade att känna på dom som barn för dom var så mjuka att känna på.
  Själv har jag inte fått så många och inte så mjuka som min mammas, men dom få jag har är inget problem för mig.
  Jag är överviktig, utan modellkropp, men jag bär alltid bikini på stranden då jag tycker det är skönare och jag skiter i vad andra tycker. Ingen ska skämmas för den dom är eller hur deras kropp ser ut.

 3. Så fin du är? det värmde mitt hjärta din text?

 4. Jag tycker ”tigerränder” är fina. Man ser ut naturlig ut, som en riktig människa! Själv har jag det över hela magen & armar i princip (pga övervikt), men helt ärligt så har jag inte brytt mig mindre. 🙂

 5. Fina? jag har också såna men på magen och brösten

 6. Tack för att du tar upp det här ämnet ♥️♥️

 7. TACK! Har kämpat mentalt med mina ränder men har landat i att dem är en del av mig.

 8. Aaaw, hör igenkänningsfaktor !! Tack för att du tar upp det i dagens, väldigt ytliga samhälle ♡♡♡

 9. Jag har också tigerränder från när jag var i puberteten samt tränade mycket simning. Jag tyckte så mycket om att träna simning att jag bara har positiva associationer til mina ränder. Nu är jag gravid så de lär få sällskap av ännu fler, och då blir det så. Ärr har jag också i mängder då jag är lite klumpig. Tycker mest der ger min kropp karaktär.

 10. Åh bästa inlägget! Alltid toppen att peppa folk att uppskatta sig själva ? Du är så himla bra Foki!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *