Recap på veckan som har varit

God kväll fina ni, 

Som ni redan vet har jag haft fullt upp med att pyssla kring Zeldas kalas under veckan som har varit. Det har varit jätteterapeutisk och lugnande för mig. Mellan all pyssel här hemma har jag gått på rehabilitering för min ryggsmärta och träffat psykologen igen för en uppföljning. Som jag berättade för er tidigare hamnade jag i en gravid depression där ett tag. Nu när jag träffade psykologen igen under veckan tyckte hon att jag ser ut att vara mer som mig själv igen. Hon frågade vad jag har gjort under senaste veckan och jag berättade för henne att jag har bara pysslat hemma och förberett inför Zeldas kalas och namngivningsceremoni, detta har gett mig såååå mycket glädje. När jag har varit som deppigast brukar jag stänga av allting och måla bara för att jag ska få vara i andra tankar. Pyssel gav tydligen samma effekt. Jag mår väldigt bra av kreativt skapande. Nu behöver inte jag träffa min psykolog lika tätt som tidigare och inga mediciner behövs. Vilket var skönt att höra.

Vi har haft en liten tårtsmakning här hemma med svärmor och Zeldas bonus farfar. Vi valde smaken ”svensk sommar”. Det är vaniljbotten med vaniljkräm, jordgubbsmousse, färska jordgubbar och champagnegelé. Känns som att den smaken är nog det säkraste kortet för barnen. I söndags skulle vi vara på en lägenhetsvisning egentligen men den blev inställt p.g.a. någon köpte lägenheten innan visningen. Sen åkte vi vidare till svärfar efteråt för en mysig familjelunch och Zelda fick leka med hennes kusiner. Jag har även hunnit träffa min vän Helen och Zeldas BFF Alicia innan de ska bege sig iväg till Thailand imorgon.

Vilken härlig och lugn vecka vi har haft ändå. Jag njuter så länge det varar. Även skönt att vårt hem är städat igen efter en hel pysselvecka, nu längtar jag bara till kalaset. Så länge som vi har planerat. Det blir ju dubbelkalas med födelsedag och namngivning. Sen kommer hela min och Bills familj vara under ett och samma tak för första gången. Det är inte alla tillfällen vi samlas såhär. Nästa tillfällen blir Ataris första kalas/namngivning sen blir det vårt bröllop såklart. 

1 kommentar

  1. Har hon börjat gå nu? 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *