På jakt efter födelsedagspresent

God kväll älskade ni, 

Vad har ni haft för er idag? Hoppas att ni har haft en underbar dag. Om ni har haft en mindre bra dag, så önskar jag er en bättre dag imorgon. Vilken tur att morgondagen finns! 🙂

Jag hade egentligen tänkt att stanna hemma hela dagen idag eftersom jag hade planer på att gå ner till tvättstugan och tvätta undan all smutstvätt som vi hade liggandes här hemma. Sista två veckorna i Thailand tvättade vi inte kläderna så vi drog med oss jättemycket smutstvätt hem. Idag känns det bättre i kroppen så jag ville passa på att få det bortgjort. Sen hade jag jättemycket kvar att göra med Zeldas pyssel inför kalaset.
Vid 11 tiden frågade Bill mig lite ivrigt om jag ville följa med in till stan. Han ville gå på jakt efter Zeldas födelsedagspresent. Det lät mysigt så jag beslöt mig för att följa med i sista sekunden. Glad att jag gjorde det för att vi har haft en supermysig dag på stan. Vi åkte båt in, åt mysig lunch, tittade i barnbutikerna, provade skor och kläder som Zelda ska ha på sitt kalas. Åh, glad att jag inte kom hem tomhänt. Fick äntligen chans till att köpa hela Zeldas födelsedagsoutfit. Yey! Nu behöver inte jag tänka mer på det.
Bill däremot, han kom hem helt tomhänt. Han hittade inte det han sökte efter.
När vi kom hem hann jag ner till tvättstugan ändå. Så skönt! Vilken härlig känsla jag fick efteråt! Hur kan man känna sig så glad efter att man har tvättat kläder egentligen? Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Alla dessa dagar som jag har mått så dåligt. Att tvätta kläder var kanske lösningen all along? Haha. 😀 #InteLättAttVaraGravid

3 kommentarer

  1. Vad mysigt?

  2. Med småbarn är det en fröjd att få tvätten färdig haha. Som 3 barnsmamma är det en fröjd när tvättkorgen ens är halvtom.

  3. Önskar jag vore lika glad över att tvätta ???

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *