Pyssel-vortex

God kväll finaste ni, 

Jag har fastnat i en pysselbubbla hela dagen idag! Satt på golvet och pysslade till kalaset medan Zelda lekte bredvid. Konstigt nog känns min rygg mycket bättre idag än alla andra dagar. Brukar aldrig kunna sitta mer än 5-10 minuter på golvet, ibland går det inte alls. Det måste vara på grund av akupunkturbehandlingen som äntligen har börjat ge lite effekt. Yey! Vad glad jag känner mig.

Imorgon ska svärmor komma förbi och äta middag med oss. Efteråt ska vi ha tårtsmakning för Zeldas tårta. Mysigt! Vilka roliga och spännande dagar jag har framför mig med förberedelse av Zeldas kalas. Så här stort kalas kommer vi såklart inte att göra varje år. Men varje år ska jag alltid se till att Zelda får ett lyckat kalas! 


Resorten som vi borde på ön erbjöd lite pyssel på dagarna. En av dagarna gjorde jag bl.a. blomkransar. Så mysigt! 

Någon mer än jag som ÄLSKAR ATT PYSSLA!?

3 kommentarer

  1. Vet inte om det skulle kategoriseras som ”pyssel”, men jag tycker om att modifiera existerande produkter. Vi har t.ex. modifierat IKEAs möbler för att passa våra behov och huset väldigt mycket. Det blir en hel del snickrande och målande. Har även byggt en del möbler och verktyg för att få det som jag vill ha det. Förr tyckte jag om att trä pärlarmband med men nuförtiden använder jag inte smycken (förutom min vigsel- och förlovningsring). Det är dock alltid kul att pyssla. Kreativt skapande är inte bara otroligt tillfredsställande men även som en slags meditation.

    Spännande med akupunktur!

  2. Jaa det är roligt att pyssla. Då jag har tid och inspiration pysslar jag har gort en massa olika saker. Men att klippa ut från gamla tidningar och limma olika bilder och ord och göra det som inspirations collage är väldigt mentalt hälsosamt.

  3. älskar också pyssel!!! speciellt att göra egna kort av olika slag till födelsedagar, juletider osv. Pröva att sök på ”explosive box” på youtube, jätterolig och kreativ grej att skapa till sin soulmate eller vänner 😀 ska bli superkul att se dina pyssel den 10e <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *