Inför Zeldas 1 års kalas

Finaste ni, 

För ungefär ett halvt år sedan började vi planera Zeldas 1-års kalas & namngivningsceremoni som ska ske samma dag. Temat som vi valde var: UNICORN AFTERNOON TEA PARTY. Vi bokade lokalen redan i augusti förra året och har planerat samt samlat information kring hur vi kan få till det här drömkalaset på det bästa sättet.

Det kommer att komma två tjejer klädda i unicornkläder som ska underhålla barnen med dans, lekar, ansiktsmålning och ballongfigurer. Sedan kommer trollkarlen att överraska oss med hans magi. Själva ceremonin har vi tänkt att hålla det kort i slutet av kalaset. Det kommer att vara en del barn och bebisar där, vi kommer att fokusera på att låta barnen ha kul till max där deras skratt och glädje kommer att smitta av oss vuxna. Dessertbordet kommer att vara fullt av enhörningsmat i form av 11 olika kakor & bakelser, unicorntårta och lyxiga smörgåstårtor.

Under den här veckan och nästa kommer vi att ha ganska mycket att göra inför kalaset som ska ske nu den 10:e Mars. I helgen ska vi ha en liten tårtsmakning här hemma innan vi beställer vilka fyllningar vi ska ha till Zeldas unicorntårta. Sen har jag en massa DIY-projekt som inte är klara än. Ska bl.a. göra fotovägg, unicorn-backdrop bakom dessertbordet o.s.v. ÅH SÅ KUL! Det här är verkligen en av de sakerna som jag har längtat efter att få göra som mamma. Att få ordna ett riktigt kul barnkalas! ♥ 


Jag har även fixat goodiebags med unicorn krimkrams, tackkort, och minne från dagen till alla gäster & barnen. 

7 kommentarer

 1. Åh vad kul! Det lär bli uppskattat av alla, speciellt Zelda när hon blickar tillbaka i framtiden.

 2. Blir många roliga minnen som ni kan dela med er till Zelda. ❤

 3. Åh jag var på ett 1-års kalas i korea för några år sen, där är de en jättestor grej så det var som att gå på bröllop! Längtar till att få ha ett 1-års kalas för mina egna små om några år!
  I korea är det en tradition att presentera olika föremål som ska förutspå framtiden (typ karriär) och sen se vilket föremål bebisen väljer, finns de liknande traditioner i thailand? Eller kanske nåt annat för 1-års dagen?
  Puss!

 4. Nämen aaaw, vad härligt att få följa med i er planering av Zeldas första bday och kalas. Ni är så oerhört omtänksamma som har tagit så god tid på er, 1 år i förväg, klart bästa föräldrarna, inget snack om den saken!! 😉

  Det får mig att längta tillbaka till när Jim var mindre. Vi höll hans första riktiga kalas då han fyllde 7 år, vi hade bjudit in några från hans klass. Hans val av tema: Rymden. Jag, min lillasyster och Jim själv såklart, gjorde små modeller av alla planeter och ställde fram en stor bok om just rymden. Han fick många presenter i samma tema. Vi lagade en sandwichtårta (bara GB glass varvad med chokladmousse) han var så glad den dagen, good times! Sov så gott, vännen!

  Jag gillar hur gullig du är som tänker på små detaljer som tack kort, verkligen som ett mini bröllop.. hehe ♡♡♡

 5. Åh jag hoppas man får se många bilder efteråt??

 6. Önskar man hade dig som mamma, du verkar helt underbar (Bill också, fast pappa då)!

 7. Såå kul! Önskar jag var din vän o kunde närvara haha! Grattis❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *