Vår ursprungliga resplan

Pappa kom aldrig iväg till Thailand. Vi blev jätteledsna över det, men samtidigt förstår vi. Ibland kan man inte påverka situationen, speciellt om man har ett jobb som min pappa där jobbet styrs mycket av vädret och modernaturen. Vi förstår att det kan bli så. Men höll tummarna att pappa skulle lyckats komma iväg ändå, enda fram till sista veckan. Den ursprungliga resplanen var att vi skulle börja resan där vi har vårt hus. Sedan skulle vi vidare till Bangkok. Kring kinesiska nyåret skulle vi överraska pappa med en Singapore resa och bo på Marina Bay Sands. Det skulle vara 60-års present från oss till pappa. Efter Singapore blir det att åka iväg till havet. Vi pratade om att besöka Koh Racha Yai som ligger nedanför Phuket och skulle bo på resorten The Racha i deras 2 bedroom villa så att hela familjen ryms. Eftersom pappa inte kunde fastställa sin resa var vi tvungna att vara på stand by, vi kunde inte boka resorna som tänkt. När vi beslöt oss att vi ändå skulle åka till havet var resorten som vi kollade på fullbokat. Så… vi fick planera på nytt och bokade allt i sista sekunden. Det blev mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss med flygbiljetterna och boendet men vi fick en magisk vecka tillsammans även om hela familjen inte kunde vara där. Vilken underbar resa vi fick ändå om vi ska se det i helheten. Höjdpunkten under resan var såklart när Zelda fick träffa mormor. 

Nästa år ska vi definitivt planera en familjeresa igen på nytt! Hoppas att vi kan resa ihop med min lilla familj snart. 

1 kommentar

  1. Det blir aldrig som planerat. Synd. Men ni fick en otrolig upplevelse i alla fall.

    Kram! ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *