Vaknar av bebispussar

Glad lördag underbara ni! 

I skrivande stund sitter jag vid köksbordet och äter vattenmelon under tiden jag kollar på nya potentiella boenden till vår lilla familj som håller på att utöka. Zelda har precis ätit sin frukost, nu kryper hon runt här på golvet och leker med sina leksaker. Bill håller på att stoppa in tvätt i tvättmaskinen. Vilket härligt familjeliv vi har!

Igår var jag hos sjukgymnasten vid förmiddag, hon frågade hur det var med smärtan i dagsläge. Jag svarade glatt: -Det gör inte så ont nu på förmiddag men vid eftermiddag däremot börjar det göra jätteont. Sen tryckte hon på punkterna där jag har ont, helt okontrollerat skrek jag rakt ut! Haha, jag hade visst jätteont ändå. Nu säger sjukgymnasten att jag måste göra återkommande besök till dem varje vecka för rehabilitering, lindra smärtan, träna och mjuka upp bäckenet. Träffade läkaren också vid eftermiddagstiden, vi pratade lite och hon gjorde andra check ups.

Både idag och igår vaknade jag av världens sötaste bebispussar. Först vaknade jag till när jag kände att Zelda satte sig upp i sängen. Jag låtsades sova men kisade lite med ögongen för att se vad Zelda skulle göra. Om hon går till sin pappa och väcker honom eller om hon bara vill klättra runt. Men hon kröp mot mig, gav mig pussar och skrattade! Vilket underbart sätt att få börja dagen på, jag kunde själv inte låta bli att skratta för att Zelda är så himla sött. Vilken gåva vi har fått, hur kan ett litet liv ge så mycket livsglädje? Jag vet redan nu att den här dagen kommer att vara helt underbar.

Vi önskar och hoppas att ni också får en underbar dag, mys av helgen!
 

2 kommentarer

  1. Mysigt ❤ Hon e ju så underbar.

    Inte enkelt att få fatt i nytt boende i Sthlm. Svårt även om man köper. Det e svårt att få lån idag även med bra inkomst. Att köa för en hyresrätt tar en halv livstid om man vill bo på ett lugnare ställe. Har köat i 14 år å de finns knappt något att få. När jag flyttade dit hade jag köat i 5 år bara å fick en hyresrätt på Kungsholmen via bostadskön. Den blev senare en bostadsrätt.

    Håller tummarna för er nu ❤

  2. Hej,
    Jag är gravid i v33 med min 3e pojke. Jätte ont överallt och den värsta foglossning jag någonsin upplevt. Har du fått tips om tens apparat? Den har underlättat mycket för mig, smärtan försvinner ju inte utav den men den lindrar väldigt mycket. Min läkare på mvc ville skriva ut starka tabletter pga den smärta jag är i men jag hatar medicin.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *