Lek i havet

Godmorgon finaste ni, 

Vi kom tillbaka till Bangkok för två dagar sen. Men våra tankar är fortfarande i paradisön. Jag har varit till ön tidigare med pappa, sen dess har jag velat åka tillbaka med Bill och resten av familjen. Vi ville inte alls åka hem. Skulle lätt kunna stanna på ön ett par veckor till. Vi bodde på High Season Pool Villas & Spa i deras beach front villa under en vecka (för er som undrade). Det var rena rama drömmen! Vilket underbar läge och plats vi befann oss på. Dit ska jag åka tillbaka med min familj många gånger till.

Ska vid senare tillfällen skriva en liten guide till er som vill resa dit med småbarn. Har massor drömmiga bilder från ön som jag kommer att posta flera veckor framöver, haha.

Första dagen som vi kom tillbaka till Bangkok ville Fay shoppa. Vi var ute på en shoppingäventyr tills mina fötter såg ut som en vattenballong typ, haha. Sen har jag bara jobbat och sprungit runt på mina ärenden under de senaste dagarna. Idag på förmiddag ska jag bl.a. ha ett möte om min Hello Kitty parfym. Jag har haft som ett villkor att vi måste hjälpa våra bönder här i Thailand på ett och annat sätt med den här kampanjen och har köpt en del av råvaror till parfymen från våra bönder. Vilken fantastisk känsla att veta hur vi har hjälpt många familjer genom det här projektet. Innan mötet ska jag till regeringsbyggnad för att fixa det sista byråkratiska pappersarbeten. Jag ska överlåta alla mina affärer helt till mamma. Det blir lättare så, nu har jag två småbarn att ta hand om och mitt fokus kommer att vara till dem nu under de första åren. Nu har jag möjlighet att leka i havet när jag vill med mina barn utan att belasta min tid med för mycket jobb. Jobba ska jag såklart göra, men jag behöver inte ta på mig för mycket jobb som kommer att ta för mycket tid från mina barn. Jag vill inte flänga runt för mycket på jobbresor om någon annan kan göra det åt mig med glädje. I slutändan handlar det om prioritering och man skapar sin tid såsom man själv vill.

Kärlek till er alla! 

16 kommentarer

 1. Ni bodde så fint! Såg på din instastory. Vill också dit med min familj. Men kollade priset på villan ni bodde på. 21 tusen kronor / natten under högsäsong!!! Vi har nog inte råd under den här livstid. ?

  1. Tror du kikade lite fel. ?

   1 Så hittade jag rabatter så du fick villan för 1400.

   2 Priset angavs i thai bat så det motsvara drygt 4000kr.??

   3 sedan hade andra bokningssiter priser på 3500kr natten.

   1. Linnea

    Skicka länken!!!! Jag kollar på momondo där man jämför priser från olika resesajter. Strandvillan kostade minst 20 tusen hur vi än kollar under högsäsongen.

   2. Och här är hotellets egen länk….

    http://www.highseasonresort.com

   3. Jag kollade nu för januari 2020 och då kostade en natt 1700 thai. ??

   4. Linnea

    Jag kollade, men det är beachfront pool villa dom bodde på. Kollade under sportlovet. Priset är fortfarande skyhög med skatter och avgifter. Vi får kolla på andra alternativ helt enkelt. Tack! Ska kolla in hotellet du länkade.

  2. Jag ska åka till Thailand nu i slutet av månaden. Kollade på villan mellan den 3-7 mars. 78 tusen SEK kostar det. Alltså 26 tusen spänn för en natt! Får bo på hotellet bredvid istället, haha

   1. Fick ett pris på 130 000 thai bat på beach front villa de dagarna.

    Vilket motsvara ca 38000kr svenska.

    https://reservation.travelanium.net/propertyibemobile/contact-details.xhtml?cid=4

    Fortfarande mycket pengar men ändå nästan 50% lägre pris. ?

   2. Aha! Vi kollade på Agoda. Har fortfarande inte råd även om det är nästan halva priset ? Trodde att det skulle kosta typ 3000 per natt. 3000 är ändå mycket kan man tycka men då är vi i alla fall 2 att dela på.

 2. Wow! Vilken fantastisk plats att vistas på.

 3. Så himla härligt att se så fina bilder på er, blir alltid så glad över att se Zelda och er. Har följt din blogg otroligt länge och kommenterar väldigt sällan men Foki du ska bara veta att jag alltid blir så glad och lika inspirerad av dig än idag. Det är så vackert att ha sett din utveckling och följt med dig på dina äventyr genom åren!

 4. Snälla skriv en guide när du hinner. Trevlig helg söta du.

 5. Jag var på denna ön innan där fanns bilar, så glad att jag fick uppleva det, Alla vinkade på en och glodde för att man var vit. ? Sen återkommit minst 2 månader om året i 15 år. Upplever att thailändarna är MYCKET trevligare där med, inte bara pengar pengar pengar som på många turistorter. Billigare än många andra öar. Jag och min man som är thai bor hemma hos en thaifamilj när vi är där, ❤️ Pratar aldrig om denna ön till andra för jag vill att den ska förbli just en paradisö, trots att det hänt mycket där på dem åren. ?

 6. Men wow, jag har helt missat att du är gravid igen. Stoooort stort grattis! Önskar er all lycka ♡

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *