Vaknar upp i paradiset

Godmorgon älskade cybervänner, 

Hoppas att ni har sovit gott och har haft en underbar helg.
Bill och Zelda sover fortfarande. Zelda dras sig mest till sin pappa när hon sover. Jag vet inte om det är p.g.a. att Bill är stor, trygg och gosig eller om han har skönare kroppstemperatur än mig, haha. Hur som haver, idag vaknade jag glad igen. Det är något speciellt med att vakna upp till ljudet av havsvågorna. Vilket härligt sätt att vakna upp egentligen. Man känner den där ”zen mode” redan när man öppnar upp ögonen. Åh, tänk om man kan starta sin dag såhär varje dag ändå. Till och med Zelda skrattar och är glad när hon vaknar, varje dag sen vi kom hit. I en undersökning säger de att människor som bor vid vattnet är oftast lyckligare. Enligt vetenskapen stämmer det också, det är något lugnade med ljudet av vatten säger de.

Idag är sista dagen för oss här i paradiset. Imorgon åker vi tillbaka till Bangkok. På fredag åker vi hem till Sverige. Hur kan fyra veckor i Thailand kännas så så så så himla kort?

Jag och min lilla familj önskar er fina människor en mega underbar dag! 

1 kommentar

  1. Tiden går alltid fort. Snön har börjat smälta här i alla fall.

    Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *