Massage på stranden

Fay har fått massage på stranden varje dag sen vi kom. Synd att jag inte kan få massage eftersom jag är gravid. Eller massage kan jag få men bara lite kring nacken, huvud, armen och benen typ. Jag som behöver en ryggmassage mer än allt just nu. Som gravid får man tydligen inte göra ryggmassage säger de. I Thailand jobbar de mycket med ledpunkter när det kommer till massagetekniken, många massöser/massörer är rädda för att trigga igång för tidig förlossning eller missfall nämligen. Häromdan tog Fay och Bill massage på stranden ihop. Kände mig lite avis, haha. 

4 kommentarer

  1. rebecca aveling

    Har helt missat var i Thailand ni är nu? Det ser helt magiskt ut. Lugnt och skönt!

  2. Jag gick på massage fram till 2veckor innan min förlossning typ, frågade min massör om jag behövde sluta när jag först fick veta, men hon sa att det inte var farligt alls (men Thailands tekniker kanske är andra). Var så välbehövligt då vissa punkter (bla sidorna låren) blir värre under graviditeter ? dock fick jag inte gå på zonterapi under graviditet för säkerhetsskull ?

  3. Jag gick också på masssge förutom de första ”kritiska” 12 veckorna. Var inga problem alls. Och det var hård massage för musklerna jag fick. Tror din kropp bara hade mått bra av det så tufft som du verkar ha haft det.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *