It’s something magical about this place

Gaah, jag kan inte fatta att halva veckan har redan gått. Nu har vi bara några dagar kvar här i paradiset.

Idag vaknade jag med huvudvärk som har hållit i sig fortfarande. Har börjat få kramper i benen när jag sover också. Sen kissade på mig lite grann när jag inte kunde kliva upp från solstolen för att ryggen hade låst sig, haha. Det är lätt att skatta åt det nu när det redan har hänt. Jag tror att allt det jobbiga som jag har känt kommer att vara bortglömt så fort lillebror är här. Nu ser jag till att njuta så mycket jag kan och inte ska oroa mig för hur jag kommer att må imorgon. Så länge det är lindrigt, att jag kan äta och leka med Zelda så är livet ganska så underbart ändå.

Den här lyckan som jag har sett från Zelda under de senaste dagarna som vi har varit här i paradiset kommer jag att ta med mig och leva på det resten av året. Den här platsen är verkligen magisk, hit vill jag tillbaka med min familj flera gånger. Vilken lycka att vi kan njuta av den här vackra platsen. Nu ska vi fortsätta plaska i havet. Hotellpersonalen berättade att det finns nemofiskar (clownfiskar) här, de är inte skygga heller. Kanske Zelda kan få se en? 

Önskar er en fortsatt underbar dag. 


Baddräkten köpte jag från Peek & Beau för länge sen och strandskjortan köpte jag från Zara här i Bangkok. 

4 kommentarer

  1. Vilken magisk plats ?

    Bilderna på dig blev awesome ❤

    Krama familjen från mig ❤

  2. Så jäkla vackert!! Lite smått avis ?

  3. Åh vilka bilder. Tänk att få stå där i vattnet. Nu vi haft kallats sedan oktober så nog längtar man efter värmen.

  4. Hoppas att du skriver och berätta om var ön ligger sen:) ha en bra semester.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *