Muay Thai

Fay har tagit sin andra Muay Thai (Thaiboxning) lektion idag. Varje dag erbjuder resorten många roliga aktiviteter gratis. Från att laga thai desserter, göra blomsterkransar, servett vikning, vattenaerobics,  yoga o.s.v. Det har varit Muay Thai på schemat 2 dagar på rad nu men jag fick inte vara med p.g.a. jag är gravid. Imorgon är det också thaiboxning igen.
Resorten erbjöd mig att välja helt fritt vad jag vill göra så att även jag kan ha något kul att sysselsätta mig med. Hur roligt är inte det? Jag sa att jag vill göra något ätbart i alla fall, haha.

Hur som haver, jag tror att vi har en liten tjej som gillar kampsport här. Har aldrig sett Zelda sitta helt still och är fokuserad så här länge förut. Hon satt och kollade på helt fascinerad under Fays träning. Hon klappade händerna och hejade på. Det var nästan en hel timme! Wow, det här är ju bättre än TV, haha. 😀

5 kommentarer

  1. Så go bild! ?

  2. Aaaw, vilken underbar bild! Och vad häftigt att de erbjuder er så mycket olika aktiviteter ♡♡♡

  3. Hej!
    Vart är det ni är? 🙂 och är det ett bra ställe att besöka även om man inte kan thai? 🙂

  4. Jennifer.M

    Åh herregud vad roligt att komma in på din blogg och se att du fortfarande är aktiv! Sist jag var inne på din blogg var måååååååånga år sedan ?

  5. Sötisar ❤

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *