Frukost när den är som bäst

God morgon älskade ni, 

Varje sittande måltid är alltid en utmaning för oss när vi har småbarn. De första 10-15 minutrarna brukar gå bra. När de är klara vill de ju inte sitta still, haha. Vi måste alltid trycka i oss maten så fort vi ser att Zelda har ätit klart annars blir det paaaanik. Mat som kastas runt och det röjs över hela bordet för att det är ju så himla kul att leka med maten. Slutligen omvandlas bestick och bordet till ett trumset. Nånting måste de underhålla sig med, haha. Hemma brukar jag låta Zelda upptäcka maten på sitt sätt, även om det är mycket lek. Men det är en hel annan grej när man befinner sig på restauranger.
Hemma i Sverige vill vi knappt göra restaurangbesök med Zelda. Sen vi kom hit går det inte att undvika direkt. Bra träning för oss och för Zelda är det minsann. 🙂

Trots att det kan vara lite bökigt vid matbordet har vi kunnat njuta jättemycket av hotellfrukosten här. Vilket utbud de har! Förutom att man kan beställa alla äggrätter som finns så kan de göra all typ av smothies, shakes, färskpressad juice o.s.v. Egen barista har de också. Vill man ha en flat white med pumkin spice (jag vet inte vad det är) så fixar de det, haha.

Önskar er en underbar lördag! Bamsekramar från mig och hela familjen. 

2 kommentarer

  1. Magdalena

    Haha! Hon ser så oskyldig ut också. – vaddå kasta omkring saker? Skulle jag, som är så söööt? 😉

  2. Bilderna e tagna lugnet före stormen ? en efter bild hade varit kul. Har många såna på min systerson ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *