Zeldas första dopp i havet!

Kolla vad lycklig Zelda var ↓ när hon fick komma i kontakt med havet för första gången. Zelda måste ha varit en delfin i hennes förra liv eller något, haha. Varje gång vi badar med henne i havet blir hon alltid så glad. Vi kan inte ta en promenad längst efter stranden utan att Zelda vill slingra sig ur famnen för att komma till havet. Den här platsen är verkligen Zeldas ultimata paradis. 

Zelda tappade hatten innan bilden togs. Bill hämtade en annan som satt lite bättre,
jag lovar att hon var inte utan solhatt mer än 1 minut! Haha 😛

8 kommentarer

 1. Sara den rara

  Jag måste medge att det ser ganska härligt ut till skillnad från snöblasket här hemma. ? Zelda ser helt förtjust ut!

 2. Det passar ju bra att Zeldas stjärntecken är fiskarna haha.

 3. Sitt. Inte hennes

  1. Det är dialekt tror jag. Säger också hennes, hans osv. Bor uppe i den nordliga delen av Sverige.

   1. Nej har inget med dialekt att göra. De säger likadant i södra sverige. Även min svenskalärare sa att folk har svårt för det. Men nu vet ni.

  2. Japp. Olika dialekter. I min familj använder man båda orden. Vi e både från svealand å götaland. Så inget e egentligen fel. Det gör bara vårt språk rikare. Jag har rest mycket i Sverige å även bott på olika platser. Båda orden används flitigt. Skriftligt använder man helst riks svenska å dialekt i tal. Men jag gillar nyanserna så fortsätt å använd de ord ni brukar använda.

   Det här var inga pekpinnar utan bara en åsikt. Ett språk utvecklas hela tiden. Jag själv har svårt med grammatik pga adhd å de blir ofta fel men de bjuder jag på ?

  3. Haha alltså språkpoliser. Dör någon av att det står hennes i ställer för sitt? Så vitt jag vet dör ingen av det. Säger också hans och hennes i stället för sitt/sina. Växte upp med att alla säger så här. Även när jag skriver till vardags skriver jag också hans/hennes. Om det är viktiga tillfällen som att skriva CV, svenska uppsatser eller viktigt mail brukar jag väl tänka till. Men det här är en blogg, Foki behöver inte skriva akademisk korrekt.

 4. Åh lilla hjärtat så söt ❤️ Det ser helt ljuvligt där ni är!! Vill bara teleportera mig NU!! Kraam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *