Väderrapport för dagen

Varje dag kommer hotellpersonalen till villan och knackar på för att lämna en liten lapp med väderrapport och thai-dessert. 


Hej finaste ni! 

Glad fredag! Vill börja med att önska er alla en underbar helg. Jag vaknade jätteglad idag. Spydde inte som jag brukar på morgonen så det är tecken på att idag måste vara min dag. Jag njuter så länge det varar och tar morgondagen som det kommer.

I skrivande stund sitter jag vid poolen och väntar på att resten av gänget ska bli klara för lite sol och bad. Fay byter om och Bill håller på att potta Zelda just nu. Jag har i princip inte gjort något sen jag kom hit. Har myst med Zelda, mediterat, sovit och tagit det lugnt. Konstigt nog går dagarna väldigt fort här, trots att jag inte gör något särkilt. En sak som jag vet är att hela min kropp och själ mår så himla bra av att vara här.

Vad är det för väder hemma hos er? 

7 kommentarer

 1. I dag smälter all snö bort så de e plusgrader. I onsdags var de -19 grader. Helt galet. ?

  Bra att du tar de lugnt. Annars blir du lika sjuk som jag. Ta en dag i taget å njut. Öka inte tempot för snabbt för då blir återhämtningen längre om du blir sämre igen.

  Kram å ha de så mysigt. Inte avis… inte alls… bara pytte ytte lite ???

 2. Å glömde fråga… har du nåt speciellt som du drömmer om att göra? Min e att åka på E3 mässan i LA. Man skulle ju spela ihjäl sig ???

  I nyheterna står de ”galen svensk kvinna sprang iväg med joysticken å vägrade sluta spela” ???

 3. Här är det snökaos? men inte så kalt väder endå ute som tur.

 4. Det är slask här, så synd för vi hade såå mycket snö. Nu är det plus grader och regn.
  Vad roligt att du mår bättre idag <3 Hoppas det fortsätter!! Kram

 5. Å ta mig till paradiset! ? Här har det vart värsta snökaos i hela veckan men nu när jag sitter på tåget till Göteborg så ser man att de regnar mer å mer (vatten) ju närmare vi kommer..

 6. Här är det bara slask och äckel! Skulle mer än gärna vara hos er ?

 7. Tack för du är en så fin människa. Många klagar på sina liv men du uppskattar dit. Kram söta du.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *