Zeldas första aktivitet i paradiset

Poolen blev Zeldas första aktivitet när vi kom fram! Vi invigde poolen i vår villa direkt. Jag låg vid poolkanten och tittade på när familjen lekte. Detta måste nog vara det bästa sättet att varva ner för mig. Att bara ligga där i en solstol och tittar på när min älskade familj skrattar och har kul. Bästa medicin ever! Att höra och se min hur lycklig min familj är. Vilket lyckorus!  

9 kommentarer

 1. Vad mysigt det ser ut !!
  Jag blir nyfiken på en sak. Vad gör du i dagsläge? Vad jobbar du med? 🙂

 2. Wow! Så fint.

 3. Vilka härliga bilder! Man känner glädjen ända genom skärmen!
  Kram

 4. Vad söta bilder. Vad härligt ni har det. Stor kram.

 5. Vad underbart det ser ut? njut!

 6. Så mysigt ?

 7. Så vackert!! ? Vill bara hoppa in i bilden!
  Kraam

 8. Beatrice

  Hej Foki!
  Det var länge sen jag kommenterade din blogg nu då jag kommit bort lite från att läsa den. Kan inte riktigt sätta fingret på varför, först tänkte jag att det var för att du fått barn och jag inte är så intresserad av barn. Men jag följer ju andra Influencers som har barn så det borde inte bero på det… Samt att jag älskade att läsa när du nyss fått Zelda. Din blogg har så länge varit den jag tyckt bäst om att läsa men nu klickar jag bara in som snabbast och bläddrar genom inläggen. Är det du som ändrat ditt sätt att blogga eller är det mig det är ”fel” på? ?❤️

 9. vad skönt det ser ut?? och grattis till andra barnet? varva ner ordentligt nu och mys på!?

  vart har fay förresten köpt sin vita topp/överdel?? så himla fin!! vill köpa en sån i vit eller svart?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *