Resa med Zelda utan Bill

Älskade cybervänner, 

Vilka hektiska och jobbiga dagar det har varit för mig under de 2-3 senaste dagarna. Jag har haft såååå himla mycket att göra. I samma veva mådde jag inte så bra. Jag hade jättemycket huvudvärk från när jag vaknade på morgonen tills jag somnade för kvällen. Jag spydde så mycket att det inte fanns något kvar, till sist spydde jag bara upp magsyran. Varje gång jag mår så här dålig blir det extremt psykiskt påfrestande. Igår satt jag och grät på golvet när jag höll på att packa våra resväskor, det var lite förvirrande för att jag visste inte om jag var jätteledsen eller trött. Olägligt att vara sjuk kan jag tycka för att jag var mitt uppe i så mycket. Jag var tvungen att vara på resande fot, jag hade jättemycket saker på agendan som måste göras och hinnas med. Kan i och för sig vara så att jag var igång för mycket och kroppen sa ifrån helt enkelt. Men nu är jag i paradiset med min lilla familj. Vi ska ha en mini-semester och kvalitetstid tillsammans. Här finns det inte så mycket som jag kan göra än att njuta! 

Som jag berättade tidigare fick jag och Zelda resa utan Bill häromdan, för första gången. Vi var borta från varandra i tre dagar! Bill tyckte att det kändes konstigt att vara utan oss. Dock var det väldigt nyttigt och mysigt för mig och Zelda, medan Bill fick en massa gjort. När Zelda kaskadspydde på planet på tillbakavägen mot Bangkok var det inte lika mysigt dock, haha.

Skulle nog inte klara mig utan min lillasyster under resan utan Bill. Om inte jag är gravid och har nedsatt fysisk hälsa skulle jag nog klara mig själv galant. Fay har verkligen varit min och Zeldas superhjälte under resan. Mamma var så himla underbar också. Hon smög in till mitt rum och erbjöd sig att sova med Zelda, de sov på golvet på en tatami-madrass tillsammans. Mamma var så himla rädd att jag skulle inte vakna till om Zelda skulle rulla runt i sängen. Åh vad det lättade på min ångest eftersom jag var typ helt borta den natten. Tacksam att jag inte behöver gå genom detta själv. Vilken underbar familj jag har som stöttar och hjälper mig genom den här tiden. 

Nu blir det mys-mode i bloggen under hela veckan! 

Kärlek till er mina älskade cybervänner. 

15 kommentarer

 1. Fina Foki! Vad tråkigt att höra att du haft det jobbigt, men jag håller tummarna för att den kommande tiden blir supermysig! Kram

  1. Tack finaste Regina <3 Vad du är snäll. Jag håller också tummarna att det blir bättre. Jag passar på att njuta så länge det varar. Så tar jag morgondagen som det kommer <3

   Kramar massor från mig och Zelda!

 2. Åh, vad tråkigt. Förstår att man blir ledsen av att må dåligt. Hoppas att du mår bättre snart. Styrkekramar! Fay är fantastisk!

  1. Tack älskade vän <3
   Jag hoppas att jag får fler "Må bra" dagar framöver. Men jag ska njuta så länge det varar och tar morgondagen som kommer helt enkelt ^^ 🙂

   Kramar så mycket från mig och familjen <3

 3. Hoppas du mår bättre snart, Foki!
  Du är också en superhjälte som kämpar på! <3

  1. Tack finaste Martina <3
   Vad du är underbar. Det må kännas jobbigt nu men jag tror att när bebisen är här så är allt det här bortglömt, hehe 🙂 <3

   kramar så mycket från oss!

 4. Stackare så jobbigt att du har mått så dåligt ❤️ Underbart att du har din fina familj! Massa kramar ?

  1. Verkligen, är så tacksam att jag har en underbar familj som stöttar och hjälper till. Världens finaste familj har jag!

   kärlek från mig och hela familjen, <3

 5. Usch då, hoppas det blir bättre snart. Fortsätt kämpa ♡♡♡

  1. Verkligen! 🙂
   Men idag mår jag bra! Brukar kräkas på morgonen men inte idag. Så jag njuter så länge det varar 😀 <3

   Kramar massor från oss!

 6. Fay e så gullig ❤ tur ni har varandra. Krya på dig nu å hoppas illamåendet försvinner så fort de bara kan.

  1. Fay är verkligen världens bästa. Min andra halva. Är glad att mamma gav mig en sån underbar lillasyster <3

   Tack för krya hälsning fina du. Så underbar du är.

   Vi skickar lite värmen till dig!
   Kramar från hela familjen <3

 7. Sen lite extra kärlek för ditt kämpande. Inte lätt att vara gravid alla gånger. ❤❤❤

 8. Så ledsen att höra att du inte mått bra. Hoppas verkligen att du ska få må bra snart. Vilken underbar familj du har som ställer upp ❤️ Massa kärlek till er och njut av semestern!

  1. Tack finaste du <3
   Ja, min familj är verkligen underbar. Men den här "jobbiga" tiden kommer att gå över snart. Även om det är jobbigt nu tror jag att allt kommer att vara helt bortglömt sen när lillebror är här 🙂 <3

   Kärlek från mig och hela familjen. <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *