Framme i paradiset

Vi kom fram till havet vid 12:30 ungefär. Resan har gått bra och hyfsat snabbt känns det som. Tiden går ganska fort när man reser med en bebis har jag upptäckt, eftersom man knappt har någon dötid
Jag mådde sådär under tiden vi reste men var superglad under hela resan. Är bara tacksam att ingenting dramatisk hände på vägen, haha. Försöker alltid vara optimistisk så mycket jag kan. När vi kom fram fick jag vila en stund, jag mådde mycket bättre efteråt. Passade på att äta när aptiten kom tillbaka och tryckte i mig så mycket gott jag kunde. Åh vad väl jag mådde efteråt med en glad mage!

I skrivande stund sover Zelda middag, Bill håller henne sällskap. Jag och Fay myser här på hängnätet brevid poolen i vår lilla strandvilla och lyssnar på havsvågorna. Vi försöker göra planer för kvällen men kom fram till att vi INTE ska göra några planer alls under en hel vecka. Nu ska vi se till att bara njuta av stunderna som de är. 

När vi kom fram välkomnar personalen oss med varsin blomhalsband.
 

De visade oss runt hotellet på vägen till strandvillan. 

Vår villa hade eget oas som sträckte sig ut mot stranden/havet. Vi beställde dit mat, satt där och åt under lunchen.
Här blir det nog många fina luncher! 

Glad mami i solen framför vår fina standvilla! Här ska vi mysa i en hel vecka! 

4 kommentarer

  1. Åh så ljuvligt!!! Önskar jag kunde resa iväg! Har alltid särskilt drömt om Thailand ?

  2. Åh vad underbart det ser ut att vara! Hoppas ni får en superhärlig semester! <3

  3. Bara å slappa så mycket ni kan ?

  4. å vad härligt! var är ni någonstans?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *