Baby name

Ödmjukaste tack snällaste ni för alla varma gratulationer till vår kommande bebis. Jag blev så himla glad av era gratulationer att jag grät. För att jag blev påmind igen om hur fantastisk det är att vi ska få en till. Jag har inte kunnat stanna upp ordentligt eller fått njuta tidigare, så pass att jag glömde bort att jag faktiskt var gravid. Innan kände jag mig bara mer ”sjuk” än gravid. Är glad att mitt välmående är på bättre håll i alla fall, även om jag önskar att jag kunde ha mått bättre. Jag mår illa och spyr fortfarande, men det är inte lika intensivt som tidigare. Hade varit skönt att slippa illamåendet helt men det kommer nog att bli bättre! I slutändan är det något fantastiskt och älskvärt som vi håller på att skapa här. 🙂

Jag och Bill var överens om killnamnet innan vi ens blev gravida. Tjejnamnet däremot var vi aldrig överens om. Det var tvärtom med första graviditeten. Då visste vi direkt att vi ville döpa vår bebis till Zelda om vi fick en flicka, men kom aldrig överens om pojknamnet. Skönt att det inte blev någon diskussioner denna gång med!

Det hade varit passande med namnet Link till vår son. Ni vet, Link och Zelda (från spelet). Sen kom vi på att Link och Zelda var ju kära i spelet?! Det skulle bli lite akward i framtiden för barnen kanske, haha. Så det blev inte Link! Men vi behöll speltemat i alla fall. Vågar ni gissa vilket namn vi har valt? 

24 kommentarer

 1. Grattis till Er alla!!!
  En liten Mario kanske?

 2. Mario

 3. Jag tror Sonic! 😀

 4. Ezio är ju snyggt, men kanske lite väl mycket för lönnmord ?, Annars Ray som i Rayman, mitt favvospel som liten! ?

 5. Leon från Resident Evil?

 6. Har snöat in mig på spelet Kilker Instinct 3 så jag gissar på Jago ?

 7. Åh så spännande! Sora kanske? Lite kingdom hearts slåra aldrig fel. Haha! 🙂

 8. Donkey Kong! Haha nejdå. Men kanske Leon, från Resident Evil? Skulle passa ihop med Zelda. ?

 9. Vilka fina bilder på dig; älska ditt hår<3

 10. Wintersagah

  Kanske Dante?? älskar det namnet☺️ Eller Yoshi? så spännande!!?

 11. Beatrice

  Mario ?

 12. Naruto!

 13. mario?

 14. King Koopa ?
  Haha, nä men Sonic kanske

 15. Hmm.. Har några gissningar! Mario, Miles eller kanske Ryu? 😀

 16. Sora (kollar just nu när jag skriver på min kille som spelar just kingdom of hearts 3 ?) eller sonic kanske ? längtar tills vi får veta!

 17. Luigi! (Mario känns för obvious 😉 )
  En liten lösmustasch från födseln tills han kan odla egen 😀

  Eller kanske Trico?

 18. Ash kanske??

 19. Jag gissar på Sonic hehe

 20. Jax, Miles, Alex, Alyx

 21. Sonic med Z så det matchar Zelda hihi så Zonic

 22. Enzo kanske 🙂

 23. Jaha missade att det var från ett spel.

 24. Zora? Älskar han i den senaste Zelda <333

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *