Alltid resa med GLACIAL BOTTLE

-I samarbete med GLACIAL BOTTLE-

Har ni sett vad söt den lilla flaskan är? Åh vad jag älskar min kollektion med GLACIAL! I mitten av februari kommer vi äntligen att lansera mina flaskor. Flaskorna har följt med mig överallt i min vardag. Speciellt nu när jag är på resande fot finner jag flaskorna ännu mer tillfredställande. Det står att flaskan håller 12 timmar varmt men jag upptäckte att den håller ännu längre i det här varma klimatet. Vattnet var fortfarande kokhett efter 20 timmar i flasktermosen. FANTASTISKT!

Jag använder lilla flaskan till varmvatten och stora flaskan till kallt vatten. Varmvatten använder jag lite grann för att lösa upp ersättningen sedan häller jag i kallt vatten. Zelda gillar att dricka rumstempererat eller lite kallt i det här klimatet. Märket på ersättningen som Zelda äter löser inte upp ordentligt i bara kallt vatten. Annars är det fantastiskt att vi alltid har kallt vatten till hands redo att njuta här i värmen. Vi fyller på termosen från hotellet innan vi går ut, på restauranger eller flygplanet. Det finns många tillfällen även om kranvatten inte alltid är drickbart utomlands. Det är en trygghet att slippa ta med plastflaskor på språng, ifall de skulle råka hamna i fel miljö eller hanteras fel. På restauranger och hotell vet vi i alla fall att de tar reda på plasten.

För varje flaskor som säljs skänker vi 1 Euro till WWF för att rädda världens hav! 

-I samarbete med GLACIAL BOTTLE-

9 kommentarer

 1. Du har ju väntat så länge med att kunna lansera flaskorna. Nu hoppas jag de säljer bra ? Fina färger.

 2. De flaskorna påminner mig om godiset Fizzy bubblizz XD

  1. Det är nog meningen med designen att som ska påminna om dom ?

 3. Så söta flaskor! Hoppas ni har det superbra i Thailand ❤️

 4. På DN:s startsida:
  https://www.dn.se/nyheter/varlden/luftfororeningar-stanger-hundratals-skolor-i-bangkok/

  De skriver att barn uppmanas stanna inomhus. Hoppas ni sköter om er!

 5. Sååå fina flaskor, man vill ju bah käka upp de ?
  Jag har alltid undrat å hoppas jag ska kunna få svar nu, varför skänks bah ca. 1% till välgörenhet av all försäljning på varje produkt? Ex. Det rosa bandet (cancer) skänks bah 1kr till cancer fonden. När man köper bandet vill man ju att alla pengar ska gå till just den forskningen inte bah en liten del av det.
  Visserligen förstår jag att produktionen kostar och designern som gjort det på ett sett men på ett annat sett gör man ju det för en god sak och då är det ju bah löjligt att de ska ta betalt för arbete. Förstår du vad jag vill säga med detta? Å nu undrar jag ju självklart varför bah 1 Euro (ca. 10kr) går till WWF då som i din kampanj har valt? ?

  Kraaaam ❤❤

 6. Finns inte flakorna i den färgen som på bilden i shoppen? Vill ha dem! ?

 7. Finns inte flaskorna i den färgen som på bilden i shoppen? Vill ha dem! ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *