Mari Go Round – Premium Kids Cafe

I Bangkok kan vi hitta alla möjliga caféer. Kattcafé, Hundcafé, unicorn-café, Hello Kitty-café, superhjältarcafé och mycket mer. Igår besökte vi ett barncafé, där föräldrar kan ta dit deras barn för att leka och fika. Det är ett hemtrevligt litet café med olika lekstationer. Supermysigt!

Vi mötte upp vår kompis Vivi med henne bebis Ella på caféet för playdate. Det var nog första gången som Zelda blev missnöjd när hon var tvungen att lämna platsen. Ska kolla om det finns fler liknande caféer här i Bangkok. Det blev ju så lyckat!

3 kommentarer

  1. Det finns för lite sånt här i Sverige. Knappt så mammor e välkomna på café med sina sötnosar. Fler barn vänliga fikaställen.

    1. Kanske ett nytt versamhetsidé? Hehe 😀 <3
      Vi har lekland i Sverige men inga barnvänliga fik faktiskt.

  2. Åh, verkar ju vara en jättebra idé med ett sånt kafé! Vad kul! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *