Frukost i rummet

God morgon finaste ni, 

Har ni sovit gott? Vi vaknade för en stund sen. Ska få i oss lite frukost nu sen ska vi gå ner till poolen. Zelda har sovit hela natten fem nätter på rad nu. Igår vaknade hon av sig själv och idag väckte hon oss t.o.m. Jag tror att Zelda har äntligen kommit in i  den tiden! Hoppas att jag inte jinxa för mycket nu och Zelda är uppe på nätterna igen, haha.

Till nästa gång har vi lärt oss att under de första dagarna ska vi inte hålla oss vakna själva för att komma in i den nya tiden, utan passa på att sova när bebis sover för att orka med vakna nätter. Bebisar förstår ju inte tidsskillnaden och kör sitt eget schema som hemma. Dock i fel tid. Det är en annan grej om tidsskillnaden är mellan 1-3 timmar. Men 6 timmar är ganska tufft.
Vi har successivt tränat in Zelda att komma in i den nya tiden genom att inte låta henne sova för mycket under dagen. Hade mörkt och tyst i rummet när det var läggdags. Tillslut greppade hon det. Det är mycket enklare nu när rutinerna är som det ska så att både vi och Zelda vet vad som förväntas.

Idag ska vi ta det lugnt, jag har blivit ännu mer sjuk. Har egentligen varit lite dålig under de senaste dagarna men höll mig igång ändå. Nu kände jag att kroppen ifrån när jag vaknade och förkylning på det också. Lite vila och dricka mycket vatten kommer jag nog upp på fötterna igen.

Vad ska ni hitta på idag? 

Zelda öppnar presenten som hon har fått av moster Paah.

1 kommentar

  1. Slurp!

    Det damp ner massor av snö i natt men jag ska ta de lugnt idag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *