Zeldas första dopp i Thailand!

Igår hängde vi vid poolen en liten stund. Zelda fick äntligen sitt första dopp i poolen här Thailand! Hon var så glad och sprallig. Har aldrig sett en gladare bebis. Hon tjöt verkligen av glädje när vi hoppade runt med henne i vattnet. Efter badet däckade hon direkt och sov jättelänge. Det var väldigt effektivt att söva en bebis genom att bada med dem har vi kommit fram till. Om det skulle bli kris där Zelda inte vill sova ska vi nog springa ner till poolen och bada med henne, haha. 

#PreciousMemory

HAPPY BABY! 

3 kommentarer

  1. Åh, vilka härliga bilder på Zelda när hon badar. Det syns verkligen att hon älskar det. kramiz<3

  2. När gick nästa plan??? ???

    Så härligt det ser ut. Krama familjen från mig ❤

  3. VAD gullig!!! Älska henne även om jag aldrig träffat henne. Kram ocg ha det super roligt?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *