Vegansk restaurang i Bangkok

Vi var och åt lunch på en vegansk restaurang/café här i Bangkok som ligger inne i Central Embassy. Broccoli Revolution heter stället, ligger på 6:e våningen. Allting som vi beställde in hade så intressanta och goda smaker. Vi älskar verkligen hela konceptet. Bill sa, om han fick bestämma vill han äta där varje dag. Men det finns ju sååååå många intressanta restauranger här i Bangkok som vi gärna vill utforska, hehe.

Om ni är i Bangkok nästa gång och vill prova en bra vegansk restaurang rekommenderar vi Broccoli Revolution! Restaurangen finns även på Sukhumvit soi 49, där är lokalen ännu större med fler utbud av godsaker på menyn!  🙂

2 kommentarer

  1. Åh mums! Vad e de för god dryck å smarrig kaka? Blev ju gottesugen ?

  2. Åååh så bra me tips på restaurang just nu när jag å mamsen ska till Bangkok nu i eftermiddag. ?

    Hoppas vi hittar stället bah – hade varit så gött å få i sej riktig go mat nu när min mage ballat ut totallt sen jag kom till Indien för ca. 2 veckor sedan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *