Middag med Paah

Vi åt middag med min fina vän Paah och hennes pojkvän igår. Det var så efterlängtat för Paah att träffa lilla Zelda sa hon. Åh vad vi hade mycket att prata om. Kul att Paah har mycket kul för sig nu. Hon har bl.a. startat ett eget smyckesmärke vid sidan av sin högskolelärare yrke. Hennes pojkvän är även nyutbildad pilot och har för någon månad sen börjat på sitt nya jobb med Bangkok Airways. Det går superbra för dem båda. Är glad för deras skull. De hoppas på att kunna åka och hälsa på oss i Sverige snart säger de. Paah hade så himla kul sist när hon var och hälsade på oss. 

Imorgon ska vi träffa vår andra vän Vivi för playdate. Kommer ni ihåg när jag var här i Thailand sist? Jag och Vivi var gravida samtidigt. Hennes bebis är 1 och 1/2 månader äldre än Zelda ungefär. Kul att vi hade våra gravidmagar sist vi sågs, nu är våra bebisar här och ska till leklandet tillsammans. Underbart! 🙂

4 kommentarer

  1. Ååååh så mysigt ? vad glad jag blir att det går bra för dem. Tänk att få flyga plan eller helikopter. Coolt!

    Önskar jag kunde säga detsamma om mig själv :p Ville vara duktigare i skolan men nu blev de ju som de blev. Tyvärr straffas man hela tiden för att det gick dåligt i skolan. Man fastnar och alla möjligheter försvinner. Får väl hoppas på en miljonvinst på Lotto eller nåt. Eller bara en massa tur ?

  2. Söta bilder<3

  3. Haha Zeldas ansiktsuttryck

  4. <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *