Zelda är framme i Bangkok!

Älskade cybervänner! ♥

Nu är vi framme i Bangkok! Jag och Bill har inte fått sova alls. Det blev dålig timing att Zelda blev sjuk nu på avresedagen. Vi vaccinerade henne inför resan och de sa att hon kunde bli lite sjuk av vaccinet efter några dagar eller en vecka. Det blev tydligen idag/igår (tidsskillnaden, haha). Zelda vill knappt äta och hon kändes varm i kroppen till och från. Hon har inte gråtit så mycket men hon har gnällt en hel del. Lite skratt fick hon till ändå mellan varven. Zelda känns extra känslig och är jättemammig just nu. I helheten gick resan bra, det kunde ha varit värre såklart, hehe.

När jag klev in på planet blev jag jätteglad när jag såg att hälften av oss som reste i samma kabin var småbarnsfamiljer. Känns som att man har förståelse för varandra på något sätt. Dock grät ingen barn på flyget sådär hysterisk, alla var så harmoniska och ovanligt tysta för att vara barn. Trevlig flygresa och glada är vi trots ingen sömn!

Nu ska vi åka vidare. Ser framemot lite mys med mamma och mormor som väntar med spänning på Zelda!

Det är morgon här i Thailand men jag vet att det är läggdags för er i Sverige så jag får önska er en fin god nattsömn!

Kramar från mig och hela familjen!

5 kommentarer

  1. Ha en underbar resa! Hoppas Zelda mår bättre snart <3

  2. Vad härligt för er att äntligen vara I Thailand! Hoppas Zelda mår bättre snart.

  3. Haha! De e lugnt. E ju uppe halva nätterna ändå ?

    Lilla sötis. Hon piggnar till snart ❤

    Njut av allt i Thailand nu ?

  4. Ha en fantastisk resa nu och krya på lilla Zelda ?

  5. Men usch vad hemskt att bli sjuk precis när man ska åka, typiskt. Men hoppas resan gick rätt så ok ändå. Härligt stil de har på att sova Zelda och Bill 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *