Framme i huset

Godkväll finaste ni, 

Vi kom fram till huset vid 12:00 ungefär. Det första vi gjorde när vi kom fram var att ta en dusch, efter duschen blev det powernap. Jag vaknade efter en timme som planerat men Bill och Zelda var så trötta att de sov i nästan 6 timmar. Jag försökte få upp dem ur sängen många gånger men båda vägrar, haha. Sådan pappa, sådan dotter.
Under tiden Bill och Zelda sov packade jag upp våra resväskor, sedan umgicks jag med mormor och alla släktingar som kom och hälsade på. Det är jättemycket folk här dagligen berättar mamma, hennes syskon kommer alltid över och lagar mat. De avslutar alltid dagen med att äta tillsammans, sedan åker alla hem. Hantverkare och byggarbetare jobbar fortfarande med huset varje dag. Nu är det mycket fokus på trädgården, oaset och fiskdammen som håller på att ta sin form. Det är mycket växter och palmer som står i krukor runt om huset innan vi gräver ner det. Mycket stök är det fortfarande både utomhus och inomhus men snart blir det jättefint här!

Roligt ändå att vi har ett helt hus i Thailand som vi kan komma och gå lite som vi vill. Nästa gång vill jag att vi ska bygga ett hus vid havet någonstans i Thailand, det skulle vara drömmen!

Hoppas att ni har haft en underbar dag,

Vi ses imorgon, kramar från oss! 

Jag och mamma bråkade om färgen på trottoarkanten längst efter uppfarten igår. Jag sa vanliga naturstenar. Mamma tyckte att de skulle vara röda och vita, så att byggarbetarna ser var de kör med lastbilarna, hahaha. Jag och mamma har varit oense väldigt mycket kring materialval till huset. Hon gör gärna saker utan att fråga eller konsultera mig eller andra i familjen först, med det argumentet att hon kan ”fixa” så att jag slipper. Allt med välmening, men lite frustrerande. Mamma!!!
Äh, det finns värre saker i livet. Man kan alltid ändra sånt här i efterhand. Mamma får bestämma än så länge för att det är hon som ska vara här mest. Nu ger ger upp! 

7 kommentarer

  1. Mammor har alltid egna åsikter ❤

  2. Vill gärna se hur det ser ut inomhus!

  3. Åh får vi se hur det ser ut inne?? 😍

  4. Huset ser så fint ut! Bygger ni en pool också?

  5. Oj! Vill också jette gärna se hur det ser nu inomhus ut fast det inte är helt färdigt än. Hopppas du orkar sätta upp bilder här på bloggen. Kram❤

  6. Wow ser underbart ut! Man blir riktigt nyfiken på hur det ser ut inomhus. kramiz<3

  7. Yup inomhus bilder pleeease haha!! Är det du som designat allt i huset??

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *