PACKAT OCH KLART!

God kväll älskade ni, 

Puuh! Äntligen har vi packat ner allting! Det har varit så himla stressigt att förbereda allt inför resan under veckan.

Bill sov över hos sin pappa med lilla Baggiz igår, han ville se till att Baggiz kommer att trivas. Vi är så rädda om Baggiz, är måna om hans välmående och vill alltid hans bästa.
Först tänkte vi att min kompis Yun skulle kunna bo här med Baggiz men Yun jobbar på dagarna och kommer hem ganska sent från jobbet ibland. Svärfar är däremot pensionär och kan ge Baggiz extra mycket uppmärksamhet. Vi tyckte att det skulle vara bäst att Baggiz bor hos Bills pappa istället. Igår fick jag mysa själv med Zelda och det var hur underbart som helst.

Åh, så skönt att väskorna är stängda nu alla fall. Skötväskan är likaså!

NU ÄR VI REDO ATT ÅKA! 😀
Hoppas att ni vill hänga med här på Zeldas första resa till Asien! 

Det är inte bara Zeldas grejer i skötväskan, utan mina också! Som ombyte (bara tröjor dock), telefoner, externa batterier, studiebok, kalender, penna, pass, plånbok, munskölj (tandborste och tandkräm får vi på planet) o.s.v. 

Helt sjukt att allt rymdes i väskan, haha. 

7 kommentarer

 1. Trevlig resa ❤

 2. Wow, bra packat! Jag brukar knappt få ner ett extra ombyte till mig ens i vår skötväska ? Hoppas resan går bra <3

 3. Vilken fin skötväska. ? vartifrån är den?

 4. Vill inte vara negativ men det är viktigt att tänka på att man inte åker utomlands innan ett barn har fått alla sina vacciner. Kan tänka mig att Thailand inte har så bra vaccinations profylax och då kommer virus hitta en bärare (någon utan tillräcklig vaccination). Det finns många barnsjukdomar som t.ex. mässling som kan vara livshotande. Detta är inget många brukar tänka på då sverige har nästintill utrotat dessa sjukdomar med bra vaccinations profylax.

  1. Så är det ju men om man ska följa hela barnvaccinationsprogrammet så kan man inte åka någonstans efter de har fyllt 5 år typ. Men Zelda har faktiskt fått vaccination mot mässling, vi rådfrågade på BVC vilka vaccination som behövs inför utlandsresa. Mässling vaccineras de vanligtvis från 18 månader i många landsting men man kan vaccinera tidigast från 9 månader. Vi gjorde det i en vaccinationsklinik, fick en komplett vaccination innan Thailandsresa.

   1. Jag förstår att det är tråkigt att man inte kan åka innan barnet är 5år speciellt om man har familj utomlands. Tänkte bara att man kanske vill vara på den säkra sidan, då det finns olika typer av virus som härjar runt. Man kan ju ändå åka till länder där 95 procent av befolkingen är vaccinerade då populationen ger ett kollektivt skydd åt barnen och andra utsatta.
    Men det är bra att ni rådfrågat BVC och fått de vacciner man kan få vid Zeldas ålder:)
    Tyckte bara det var lite konstigt ifall de inte sagt något om detta. Men det är ju bra att ni tar reda på sånt. Inte alls meningen att vara elak eller otrevlig.

 5. Wow, du är mästare på att packa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *