2 veckor kvar till Thailand!

Finaste ni, 

Glad fredagkväll! Har ni haft en bra dag? Vi kom hem för en liten stund sen. Har varit hos svärmor på middag och hämtade hem vår lilla fluffiga son Baggiz. Mysigt att ha honom hemma igen. Vi saknar honom otroligt mycket när han inte är hemma men vi vet att Gandalf (Baggiz bror/bästa vän) och svärmor älskar att ha Baggiz hos sig och Baggiz älskar att bo med dem i huset. Så mycket plats att busa, leka och springa runt där.
Baggiz fick sin försenade julklapp idag också. Vi köpte ett nytt GPS-halsband så att vi kunde följa honom LIVE från telefonen. Tidigare hade vi en som uppdaterades var Baggiz är under ett visst tidsintervall. Nu är det helt klart mycket roligare att vi kan följa honom på dagarna i realtid. Dock får vi betala ett abonnemang varje månad för tjänsten. Men det är värt!

Om två veckor åker vi till Thailand! Vi kommer att åka raka vägen till huset. Det första Zelda ska göra är att träffa min mormor när vi kommer dit. Jag längtar så mycket! Numera måste vi planera resorna långt i förväg om vi ska färdas någonstans med en bebis. Det är så mycket att tänka på och packningen gör mig jättevirrig just nu. Vi ska bli borta så länge och överväger en hel del om vi ska köpa mycket av grejerna där borta som vi sedan kan lämna i huset. MEN en resepotta ska vi definitivt köpa härifrån och ta med! Zelda gillar att potta än att bajsa i blöjan nämligen.

Sen vill jag bara berätta för er att min fysiska hälsa inte har varit på topp under ett par månader nu. Jag har varit dålig sen i höstas. Även om jag är glad i själen men kroppen hänger inte med alla dagar ibland. Läkaren ville sjukskriva mig redan i slutet av Oktober och jag blev påmind om det igen i början av December men jag avstod från det. Jag vet inte hur det skulle påverka mitt jobb, studier och vardagstillvaron. Blev lite stressad av att jag var så pass dålig att detta var rekommendationen. Kanske dumt att jag inte lyssnade på läkaren men jag har faktiskt ägnat tiden med att ta hand om mig själv så gott jag kunde, därför har jag varit borta från bloggen en hel del.
Jag vill ta hand om Zelda så fort jag är uppe på benen, jag vill vila och ta hand om mig själv när jag känner mig dålig, jag vill hinna plugga och jobba i min egen takt när tiden tillåter. Jag vill också hinna göra andra vardagliga saker i mitt liv som att skapa relationer med mina nära och kära. Vilket gör att jag inte har så mycket tid över till annat.
Men varje gång jag kommer in här i bloggen blir jag alltid glad och varmt i hjärtat på grund av er. Ni är så fina med mig och min lilla familj. Jag uppskattar era kommentarer verkligen. Era fina ord och hälsningar boostar min energi på något sätt. Tack för den ömsesidiga kärleken! Tänkt vad cyberkärlek kan göra. Åh vad jag älskar er mina cybervänner! 

Jag håller på att bygga upp en ny struktur i min vardag just nu. Jag och Bill pratar mycket om hur vi ska planera vardagen och göra det bästa av situationen här hemma. Jag kommer att förklara för er lite längre fram vad som har hänt, jag är inte redo att berätta om det nu. Jag är bättre på att prata om mina känslor när det har lagt sig lite. Men jag är inte döende i alla fall! Var inte oroliga. Jag vill bara berätta det här för er i förväg så att ni har koll på läget och förstår situationen. Vill inte att det ska komma som en chock för er när ni får reda på det sen. 

Hoppas att kroppen mår bättre snart, jag ser verkligen ett stort värde med att ha god hälsa. Ni som är friska får vara tacksamma! Vi som är sjuka får vara optimistiska helt enkelt. Kärlek till er alla! 

        

43 kommentarer

 1. Tack för du delar med dig <3 Kul att ni ska till Thailand snart, hoppas vi får se mycket bilder där ifrån 🙂 Krya på dig! <3

 2. Foki, ta hand om dig! Om du behöver ta en längre paus från bloggen så gör det. Vi finns kvar här när du är redo att komma tillbaka. Om läkaren har rekommenderat sjukskrivning så är det nog bäst att lyssna, annars kanske det går alldeles för lång och blir mycket mycket sämre. Tänk på dig själv och gör det som är bäst för dig nu! Jag är säker på att Bill kan ta hand om Zelda så att du får vila ordentligt när det behövs. Som sagt, vi finns kvar här även om du tar en paus.

 3. Hoppas det är en övergående sjukdom i alla fall… Ta hand om dig Foki ❤️

 4. Ta hand om dig och krya på dig! Det är viktigt att lyssna på kroppen och vila när det behøvs. Hoppas verkligen det inte är något alvarligt. Kramar från Norge

 5. Det är viktigt att lyssna på kroppen. Jag gjorde inte det för jag fattade inte att nåt var fel. Nu är det nästan omöjligt att komma tillbaka. Blir energilös ganska snabbt. Så var rädd om dig.

  Blogga 1 dag i veckan när du känner dig dålig men säg gärna till så man inte oroar ihjäl sig. Hälsan kommer alltid i första hand. Var inte rädd för att berätta. Vänner har man i vått och torrt. Det gör en starkare som människa. När jag blev sämre och inte orkade så fanns mina vänner fortfarande kvar. De bjöd alltid in till fest fast jag inte kunde komma för att jag inte skulle känna mig bortglömd. Det tog nästan 2 år innan jag orkade men wow vad kul vi hade det 😊

  Vad jag vill säga är att jag och alla andra kommer finnas här för dig. Vi kommer gå igenom din skärseld tillsammans med dig. Vi blir starkare tillsammans. Glöm inte det ❤❤❤

 6. Hoppas att din hälsa blir bättre snart, håller tummarna! Har också haft en del problem med hälsan senaste åren och det är tufft ibland, hoppas vi kan ta hand om oss själva bra år 2019! Kram

 7. Tråkigt att höra att du mått dåligt. Jag hoppas du kryar på dig. Kram<3

 8. Finaste Foki, önskar dig all kärlek & värme. Ta hand om dig <3

 9. Du är stark Foki ♥️ vi finns alltid här för dig 🥰 styrkekramar till dig och ta hand om dig! ♥️

 10. Håller med ovanstående. Ta hand om dig och fokusera på ditt välmående. Vi finns alltid här för dig så ta den tid du behöver.

  Massa styrkekramar

 11. Fina fina du! Jag ha undrat vad som hänt. STOR kram<3<3<3

 12. Ta hand om dig. Kram ❤️

 13. Hoppas du mår bättre snart finaste du. Du är en så stor förebild för mig, du är så ”vanlig”. Menar inte detta på ett dåligt sätt utan vad jag försöker säga är att du visar precis hur din vardag ser ut. Du behöver inte glamma till din vardag bara för att impa utan du är du och det älska jag!! Så olika till andra influenser. Världens coolaste är du; hoppas innerligt att det är inget farligt som hänt dig<3 Älska att följa din blogg, ta hand om dig och din lilla familj. <3<3

 14. Stooooor kram! ❤️

 15. Hoppas du mår bättre snart, Foki! <3

 16. Aaaw..du ger oss läsare också mycket kärlek. Jag hoppas verkligen att du vill må bättre snart ♡♡♡

 17. <3<3<3

 18. Fina Foki!
  All kärlek till dig!

 19. Hej Foki!
  Försök att lyssna på kroppen och stanna upp och ge dig tid till vad du står in framför. Vet inte vad din kamp blir men ge dig tid och ta hand om dig.
  Vet så väl vad livet kan ta och ge, men allt löser sig även om det inte blir som man tänkt ett tag. Ja även om det är någonting kroniskt så är det bara att försöka lära sig och spara på sig lite.
  Skickar styrkekramar i massor till dig och de dina. Ta hand om dig, vi finns här även om du behöver pausa.

 20. Saknar att läsa inläggen varje dag men hälsan måste komma först. Själv har jag vart utbränd tidigare. Kanske ska skriva nåt inlägg på min blogg om det nån gång! Det som hjälpte mig var mycket vila o leva i nuet. Vet inte vad du har men hoppas det blir bättre snart och om det skulle vara utmattningsymtom vilket många drivna personer verkar få så är tipset att stänga av alla sociala medier o inte känna nåt tvång att vara social. Bra att du prioriterar din hälsa vad det nu än är och hoppas du orkar med dina studier. Annars lägg de på is, de finns också kvar sen!

 21. ❤️

 22. Visste att något var fel!! Du bruka inte hålla dig ifrån kommentarsfältet så länge:) Jag hoppas innerligt att det är något som gå att lösa. Du har vårt stöd, om det nu hjälper. Om det finns något som vi som läsare kan göra så hojta till!! Kram till dig Foki, TA HAND OM DIG.

 23. Hmm, har en del gissningar. Hoppas att du kommer hitta en ny vardag och att det inte påverkar ifall ni vill ha en större familj. 🌸💚

 24. Ta hand om dig fina du och det är bättre att låta kroppen vila än att låta den sakta men säkert bli sämre… Krya på dig!
  Åhh va mysigt att ni ska till Thailand! När jag började följa din blogg var det mycket i Thailand och du fick mig att vilja åka dit (vill fortfarande). ska bli kul att få följa med på resan! <3

  (Försöker själv med en blogg, och du är en av de som fick mig att börja! Tack! <3 )

 25. Åh, vad tråkigt att höra, det låter allvarligt ju? 🙁 Hoppas det inte är så illa som jag föreställer mig. Ta det lugnt och res iväg till Thailand, hoppas det hjälper lite. ♥ Kram!

 26. Hoppas att du mår bättre snart!

 27. Åh! Jag har inte varit inne här på ett tag då jag var tvungen att pausa sociala medier ett tag för mitt psykiska mående. Vad tråkigt att läsa att du inte mår bra, jag hoppas det inte är allt för allvarligt!

  Jag önskar dig allt gott <3

 28. Ta hand om dig! Hoppas du mår bättre snart! <3

 29. Skickar extra cyberkramar till min fina cyberfamilj. Den e till alla som läser det ❤❤❤

  Tänker på dig å din fina familj Foki. Vill bara påminna dig att vi finns här ute för dig fina du. Vänner har man även när de e kris. Hoppas allt går bra nu. Ville bara skriva några rader så du vet att jag inte glömt bort dig. ❤❤❤

 30. Usch hoppas det blir bättre vad det än är. Har också haft det tufft, förlorat ett barn i utomkvedshavandeskap under julen. Som tur var har vi mycket spännande framför oss som husbygge som distraherar oss i sorgen.

  Ta dig tid att vila och göra saker som gör dig glad och ger energi. ❤

  1. 😦

  2. Är så ledsen för din skull. Kramar

  3. Samma här..i november…är svårt för andra att förstå vad man gått igenom. Det gick långt för mig, hade kunnat dött (förlorade två liter blod) och har nu ingen kontakt med exet som gjorde mig gravid. Vi pratade 1, 5 vecka efter det hände men sen har han inte hört av sig mer och frågat hur jag mår. Är så tungt..

 31. Hoppas det går bra?

 32. Kommer du att blogga när du är i Thailand?

 33. Hoppas du mår bättre så snart som bara möjligt <3 Massa kramar! <3

 34. Saknar dig Foki ♥️ hoppas du snart mår bättre ♥️

 35. Snart har det gått två veckor sedan det inlägget.

 36. krya på dig hjärtat, hoppas du blir frisk snart och kan vila ut i thailand

 37. <3 Hoppas att allt är väl med er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *